Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség! Állapotos vagyok-e?

Segítség! Állapotos vagyok-e?

Figyelt kérdés

A ciklusom 26. napján vagyok. Napok óta magas a hőmérsékletem. 36.8 illetve két napja 37.1.

Émelygek, hányingerem van, derékfájdalom, enyhe alhasi görcs, szurkáló érzés. Mellek változásai, sötétedés, magasabb pulzus, puffadás, alhasi keménység.

Ma reggel a testhőm 36.8 volt, reggel 6 körül... De 8 órára már visszament 37 C fokra.

Szerintetek, csak beképzelem, és a hő leesés menstruáció előjele lehet?

22.napon a HCG-m vérből negatív lett. (<2 tartomány).

Állapotos lehetek, vagy már csak voltam?! :(

Tapasztalatok?

2023. júl. 6. 11:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mivel nem vagyok sem egészségügyben járatos, PCOS lévén még nem is volt normális ciklusom, de most reménykedtem, hogy esetleg..., mindenképp köszönöm a pontos felvilágosításotokat! Szívhez szóló volt!
2023. júl. 6. 11:48
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Ne haragudj, kérdező, de ne te legyél már megsértődve, inkább gondolkozz el magadon.

Ez az a szint, amire nem lehet normálisan válaszolni, mert az ember fejében csak az jár, minek akar gyereket, aki ilyen buta.

2023. júl. 6. 11:56
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

Egyet érdemes megjegyezbi...ha terhességi tüneteket tapasztalunk, akkor a teszt us pozitív lesz. Ha negatív a teszt, akkor nem terhesség okozza a tüneteket, hanem sima pms.

Nekem 10.dpon pozi lett a tesztem és csak azért teszteltem, mert nagyon furán voltam egész nap.

Csinálj egy tesztet és megtudod a választ.

Mellesleg mióta szültem, akkor is terhes tüneteim vannak, mikor lehetetlen lenne terhesnek lennem tünetekre alapozni egyszerűen butaság. Erre való a teszt.

2023. júl. 6. 11:57
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen tünetekkel és testhőmérséklettel inkább beteg vagy, lehet valami hányós vírus.
2023. júl. 6. 12:03
 15/18 anonim ***** válasza:
94%

"nem vagyok sem egészségügyben járatos"

Javaslom, hogy nézz utána. Érdemes ezekről tájékozódni, pláne, ha problémás a ciklusod.

2023. júl. 6. 12:36
 16/18 anonim ***** válasza:
92%

Azert mert elveteltel es hangoztatod itt a PCOS-t kerlek ne bolondulj meg.

Tudod nők hany szazai,sot merem allitani,hogy ezrei vannak ebben az orszagban akik elveteltek es PCOS van nekik?

Szerencsere nem mindegyik ennyire bugyuta mint te,hogy a 22.ciklus napon elmegy hcg vervetelre...

Gondolkozzal mar egy kicsit jozanul.megis mi alapjan mentel el vervetelre??

2023. júl. 6. 13:31
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyöntetűek a válaszok, tehát picit nézz magadba kérdező.. nagyon túltolod a témát, mondom ezt bántás nélkül.

22. napon nem nézetunk hcg-t.

Nem mérjük a hőt óránként, mint egy időjárás állomás.

Ha eltelt 14 nap a feltételezett peteérés/ együttlét után, utána lehet otthon jófajta teszttel próbálkozni.

2023. júl. 6. 16:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltál állapotos, ez miatt ne keseregj. Gondolkodj logikusan. Ha négy napja még 0 volt a HCG, és neked most vannak "tüneteid", akkor ugyan milyen múltbéli (vagy akár jelen) terhességről lehetne beszélni.

Annak pedig szintén semmi értelme, hogy napjában többször méred az ébredési (!!!) hődet, annak ugyanis csak bizonyos mennyiségű és minőségű éjszakai alvásból felébredve lehet információ értéke. De gondolom ennek azért csak utánanéztél egyáltalán mielőtt nekiálltál.

2023. júl. 6. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!