Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség! Állapotos vagyok-e?

Segítség! Állapotos vagyok-e?

Figyelt kérdés

A ciklusom 26. napján vagyok. Napok óta magas a hőmérsékletem. 36.8 illetve két napja 37.1.

Émelygek, hányingerem van, derékfájdalom, enyhe alhasi görcs, szurkáló érzés. Mellek változásai, sötétedés, magasabb pulzus, puffadás, alhasi keménység.

Ma reggel a testhőm 36.8 volt, reggel 6 körül... De 8 órára már visszament 37 C fokra.

Szerintetek, csak beképzelem, és a hő leesés menstruáció előjele lehet?

22.napon a HCG-m vérből negatív lett. (<2 tartomány).

Állapotos lehetek, vagy már csak voltam?! :(

Tapasztalatok?

2023. júl. 6. 11:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
22. napon hcg-t nézetni?!🤦‍♀️ Maaargit...🤦‍♀️
2023. júl. 6. 11:12
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

Istenem...

Vegyél egy tesztet. Ha terhesség okozna tüneteket, már ott virítana a második csík.

2023. júl. 6. 11:13
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
🔍🔎varázsgömböm nincs, de nagyítóval jól megnéztem: nem vagy terhes.
2023. júl. 6. 11:14
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Nehogy vegyél tesztet, még majd a te 500 forintodon gazdagszik meg a gyógyszerlobbi...
2023. júl. 6. 11:16
 5/18 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy 22. nap negatív volt. Elvileg a HCG 4 nap alatt még nem nő akkorát, hogy teszten kimutatható legyen. És tapasztalatokat kértem. ;) PCOs vagyok és pár hónapja vetéltem. Lehet egy kémiai is. Megköszönöm, ha olyanok írnak, akik már jártak hasonló helyzetben.
2023. júl. 6. 11:19
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
Figyelj, ha ezek a tünetek terhesség miatt lennének, akkor a teszted pozitív lenne, ugyanis a terhességi tüneteket a hcg okozza.
2023. júl. 6. 11:31
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2023. júl. 6. 11:33
 8/18 anonim ***** válasza:
91%

Voltál? Aztán mikor, a 23.és 25. ciklusnap között?

Vagy nem vagy terhes és nem is voltál, vagy most is az vagy és bármi lehet belőle. Az biztos, hogy a tüneteket beképzeled vagy mástól vannak. Egy része sima PMS, ami terhesen is lehet, meg anélkül is, egy másik részét meg magas hcg okozná, ami szerinted olyan alacsony lehet, hogy a teszt se mutatná ki🙄Akkor hogy okozná szerinted? Attól nem leszel terhesebb, hogy 2óránként méred a hőt.

2023. júl. 6. 11:33
 9/18 anonim ***** válasza:
93%

Az sem biztos, hogy egyáltalán voltál terhes, kérdező, hiszen a HCG-d negatív volt vérvételkor. Ilyenkor, ha vannak is terhességihez hasonló tünetek, azokat nem a HCG, hanem a progeszteron (ami eleve felelős a premens tünetekért) okozza, ami emelkedettebb lehet, mint egy normál ciklusban. DE! ezek a hormonok akár terhesség nélkül is lehetnek emelkedettebbek egy adott hónapban, jöhetnek más tüneteid. Nekem is volt olyan tünetem már menzesz előtt, mint neked, úgy, hogy semmiféle premens tünetem nem szokott lenni, pedig akkor aztán a kémiai terhességnek sem volt semmi esélye, mert nem szexeltem abban a hónapban.

Ennyi hőmérsékletesés lehet attól, hogy mindjárt megjön, de akár attól is, hogy hidegebb volt a szoba, kitakarózva feküdtél, hűvösebb takaróra váltották, nem ugyanabban az időben mértél stb. Nekem menzesz előtt jóval nagyobbat szokott zuhanni, ennyi ingadozás simán előfordul. De másokéhoz viszonyítani ezt nem nagyon lehet, minden nő és minden ciklus más, ezért is javasolják, hogy hónapokig figyelje az ember a sajátját, hogy felismerje a mintázatokat.

Az egyetlen dolog, amiből megtudhatod, hogy valóban terhes vagy-e, az egy tesztelés. Akár pisi, akár vérteszt.

2023. júl. 6. 11:39
 10/18 anonim ***** válasza:
95%
🤦 Én is nagyon szeretnék már babát és én is elvetèltem nemrég de ez egyszerűen agyfasz már bocs ...
2023. júl. 6. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!