Segítség! Állapotos vagyok-e?
A ciklusom 26. napján vagyok. Napok óta magas a hőmérsékletem. 36.8 illetve két napja 37.1.
Émelygek, hányingerem van, derékfájdalom, enyhe alhasi görcs, szurkáló érzés. Mellek változásai, sötétedés, magasabb pulzus, puffadás, alhasi keménység.
Ma reggel a testhőm 36.8 volt, reggel 6 körül... De 8 órára már visszament 37 C fokra.
Szerintetek, csak beképzelem, és a hő leesés menstruáció előjele lehet?
22.napon a HCG-m vérből negatív lett. (<2 tartomány).
Állapotos lehetek, vagy már csak voltam?! :(
Tapasztalatok?
Istenem...
Vegyél egy tesztet. Ha terhesség okozna tüneteket, már ott virítana a második csík.
Voltál? Aztán mikor, a 23.és 25. ciklusnap között?
Vagy nem vagy terhes és nem is voltál, vagy most is az vagy és bármi lehet belőle. Az biztos, hogy a tüneteket beképzeled vagy mástól vannak. Egy része sima PMS, ami terhesen is lehet, meg anélkül is, egy másik részét meg magas hcg okozná, ami szerinted olyan alacsony lehet, hogy a teszt se mutatná ki🙄Akkor hogy okozná szerinted? Attól nem leszel terhesebb, hogy 2óránként méred a hőt.
Az sem biztos, hogy egyáltalán voltál terhes, kérdező, hiszen a HCG-d negatív volt vérvételkor. Ilyenkor, ha vannak is terhességihez hasonló tünetek, azokat nem a HCG, hanem a progeszteron (ami eleve felelős a premens tünetekért) okozza, ami emelkedettebb lehet, mint egy normál ciklusban. DE! ezek a hormonok akár terhesség nélkül is lehetnek emelkedettebbek egy adott hónapban, jöhetnek más tüneteid. Nekem is volt olyan tünetem már menzesz előtt, mint neked, úgy, hogy semmiféle premens tünetem nem szokott lenni, pedig akkor aztán a kémiai terhességnek sem volt semmi esélye, mert nem szexeltem abban a hónapban.
Ennyi hőmérsékletesés lehet attól, hogy mindjárt megjön, de akár attól is, hogy hidegebb volt a szoba, kitakarózva feküdtél, hűvösebb takaróra váltották, nem ugyanabban az időben mértél stb. Nekem menzesz előtt jóval nagyobbat szokott zuhanni, ennyi ingadozás simán előfordul. De másokéhoz viszonyítani ezt nem nagyon lehet, minden nő és minden ciklus más, ezért is javasolják, hogy hónapokig figyelje az ember a sajátját, hogy felismerje a mintázatokat.
Az egyetlen dolog, amiből megtudhatod, hogy valóban terhes vagy-e, az egy tesztelés. Akár pisi, akár vérteszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!