Szerintetek itt van az ideje a további segítségkérésnek? Szerintem rosszabbodott az állapotom.
Két dolog miatt gurultam be tegnap iszonyatosan. Az első dolog: Hetekig könyörögtem neki hogy beszéljük meg a gondjainkat. Hárított, hogy nincs semmi baj, de találkozni nem volt hajlandó velem 3 hétig. Mikor végre letolta a képét, mondta hogy másnap megbeszéljük a dolgainkat. Mikor eljött a másnap, este 7-kor jött az üzi, hogy nem ér haza. Ekkor iszonyatosan bedühödtem. Megírtam neki, hogy hagyjon a francba, és ilyen patkány, féreg hozzáállással sosem találkoztam meg. Napok múlva annyit reagált az üzenetemre, hogy küldött egy felfele mutató hüvelykujj emotikont. Ekkor már kínomban röhögtem.
Másik dolog: nagytestű kutyája van, nekünk kistestűek vannak. Az övé nem hagyja békén a kicsiket, a kicsik persze ugatnak mert félnek. Az én ölembe vagy 7x próbált mászni a kutya. Nem veszi észre magát, hogy talán nem kéne erőltetnie a dolgot a nagytestű kutyájával. Ezt ha ma lejön, a pofájába fogom vágni, mert már irritáló. A kutyája meg ne másszon az ölembe.
Rivo nekem is van itthon, néha beveszem. Nem vagyok bulis típus, alkoholt sem iszok. Persze nem aludtam jól most az éjszaka, mert felzaklattam magam ezen a tahón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!