Monitor vásárláshoz segítségkérése?
Sziasztok.
Van nekem egy, hát elég régi gépem. Nem nagyon használom szinte csak böngészés, videók nézése. Nem játszom, idősebb korosztályú vagyok.
A monitorom eddig egyszer volt cserélve, vagyis mindkét alkalommal ilyen felbontásút használtam. 1366×768
Nem tudom milyen adatok szükségesek, a videó kártya:
NVIDIA GeForce 9600 GT
Kérdésem a következő lenne.
Megérett sajnos egy monitor csere, és amit ajánlottak annak a felbontása 1920x1080
Volna-e bármi gond vagy terhelés a gépnek ha jól mondom, ha egy ilyen felbontású monitort vennék? Elbírná a gép, vagy a videó kártya?
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget.
Nem lesz gond vele, vinni fogja :)
Annyi, hogy ne VGA kábellel használd.
Nagyon szépen köszönöm a rendkívüli gyors választ.
Baj lehet a VGA kábellel?
Most kicsit olvasgattam utána amit írtál kedves válaszoló.
Nem VGA kábellel, akkor esetleg HDMI kábel ha jól írom?
Vga(D-SUB) kábellel sem lesz különösebb gond. Aki ilyet használ, az nem veszi észre általában a képzajt.
A videokártya nagyon régi, így elképzelhetőnek tartom, hogy továbbra is max 720p-ben kell nézned youtube videókat. De ez nem jelent változást a korábbiakhoz képest. A magasabb asztali felbontást ugyanúgy kell vinnie.
h264ify legyen rajta a böngészőn!
Mindenkinek hálásan köszönöm ismételten a segítséget.
Volt egy válasz amit nem ismerek: "h264ify legyen rajta a böngészőn!"
Rákerestem az h264ify az egy bővítmény akar lenni ha jól látom?
Ere gondoltál kedves válaszoló?
Jut eszembe. Én így szoktam youtube videókat nézegetni.
Nem használom a teljes képernyőt, csak ahogyan a képen is látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!