Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Késik a menstruálcióm mégis...

Késik a menstruálcióm mégis negatív a teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már 2 napja késik és semmi jelét nem látom annak hogy megjönnek

De már lassan 1 hete feszül a mellem nagyon fáradékony vagyok ha tehetném egész nap aludnék és székrekedésem is lett…ma reggel teszteltem és negatív lett szerintettek mit tegyek?

2023. júl. 6. 06:51
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Kérdést sem tettem fel soha ezen az oldalon még nem hogy privát üzenetet küldjek

Nem tudom miért kell ilyeneket ki találni

2023. júl. 6. 20:36
 32/44 anonim válasza:
KÉrdező, jelentsd a moderatoroknak a problémas valaszokat és törlik majd, emailt is irhatsz nekik, ne foglalkozz velük...látszik a rosszindulat nagyon itt...
2023. júl. 7. 04:52
 33/44 anonim ***** válasza:
Aki nem olvasta az egész veszekedest,ami itt volt,nem tudhatja miert alakult ki.A masik fél válaszai erősen törölve lettek...en olvastam őket,a kerdező is sunyi ebben a történetben
2023. júl. 7. 08:54
 34/44 A kérdező kommentje:

A másik fél az összes olyan kommentet ki törölte ahol látszott az igazi személyisége…én nem töröltem egyet sem nem tudom miben lennék sunyi

Nekem ott az összes el lehet olvasni míg az övé szinte egyből törölve lett

És igen nagyon látszik a rosszindulat és a gonoszság az emberek között egy ártatlan kérdésben is meg tudják keresni a rosszat és beléd kötni mintha neki akkor jobb lenne a napja

2023. júl. 7. 09:25
 35/44 anonim ***** válasza:

Itt a sajat valaszait senki nem tudja sajat maganak kitörölni....

Akkor gondolom az sem igaz, hogy privát uzenetet irtal neki?

2023. júl. 7. 09:38
 36/44 A kérdező kommentje:

Igen? Bocsánat én azt hittem magának törölte nem igazán vagyok jártas ezen a platformon 🤷🏼‍♀️

Nem igaz én egyszer írtam neki és ennyi

2023. júl. 7. 09:51
 37/44 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem nem vagy terhes, csak most valami miatt kicsit késik. Lehet hormon prbléma. Múlt hónapban nekem késett 5 napot, elmentem nőgyógyászhoz, ott csináltak tesztet. negatív. utána megvizsgált és kiderült hogy PCO-m van.

Akkor elkezdtem életmódot váltani, nem ettem édességet, csokit, cukros üdítőket nem ittam. stb. + sokat mozogtam. 1 hónap alatt lefutottam 100km-t. és a májusi 37 nap után, 31 napra megjött júniusban. (+ a családom is dicsért, hogy látszik az életmódváltás eredménye).

szóval lehet neked is hormon probléma van. hány kg vagy hány cm? mit eszel? mennyit mozgol?

Nekem a PCO 3 hónap alatt alakult ki. rossz életmód miatt.

2023. júl. 7. 16:46
 38/44 anonim ***** válasza:
ma (július 7) hanyadik nap neked? amúgy 35ig normálisnak mondható. felette van a *késés*
2023. júl. 7. 16:47
 39/44 anonim ***** válasza:

37, 38as voltam.

24N

2023. júl. 7. 16:48
 40/44 A kérdező kommentje:

Én sokat mozgom már kb 10 éve rendszeresen edzem illetve az életmódommal nincs probléma (szerintem) nem eszem cukrosat csak ritkán stb

Viszont ma barnázgattam szóval kétlem hogy lenne baba :(

2023. júl. 7. 17:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!