Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3nap múlva kellene meg jönnie ...

Rejtett69 kérdése:

3nap múlva kellene meg jönnie Csináltam tesztet tegnap halvány lett ClearBlue Ma is csináltam egyet Predicator Babyt és ez is halvány pozitív lett Viszont most megjött a menzeszem verzek de akkor miért pozitív a teszt?

Figyelt kérdés
[link]
2023. júl. 5. 11:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%

Jol lepontoztak teged 10,nem is ertem miert teljesen igazad van.

Meg csak nem is kesett a menzesz.ez az amikor az ember turelmetlen es szanaszet tesztel,utana meg csalodik nagyot .

Tolem kapsz egy zöld pipat mindenesetre

2023. júl. 5. 13:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg kémiai terhesség, de azért ha elmúlt a vérzés is tesztelj. Ha pozitív lesz a teszt, netán még erősödik is, utána nézz el dokihoz. Azzal nem értek egyet, hogy ne teszteljen az ember menstruáció előtt. Ha egymás után többször fordul elő kémiai terhesség, arról azért nem árt tudni.
2023. júl. 5. 13:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A 9-esnek annyiból van igaza, hogy egy minimális esély van rá, hogy fejlődik a terhesség és más miatt van/volt a vérzés, de a 10-essel értek egyet, hogy a doki ilyenkor még akkor sem látna semmit.

Dokihoz akkor lehet/kell menni, ha erősödne a teszt, de akkor is csak maximum egy-két hét múlva. Tudom, hogy akkor még szívhang nem lehet, de itt fontos lehetne ellenőrizni abban az esetben, hogy méhen belül van-e a terhesség, tekintettel a vérzésre.

2023. júl. 5. 13:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Anno első terhességem 8 hetesen missed ab-ként végződött. A szövettan részleges mola terhességet igazolt. A részleges volt a szerencsém, a teljesnél mehettem volna kemóra. Rá 3 hónapra ikrekkel lettem terhes. 5 hetes UH-n mutatták ki. Utána pecsételő vérzés lépett fel. A 6 hetes UH-n már csak egyedül volt a lányom. 1 éves volt, amikor kicsit erősebb menstruációt tapasztaltam a szokottnál. 8 nap után sem múlt el, csak min. pecsételésre csökkent a mennyisége. A következő menstruációig így maradt. Megjött a következő is. Nem volt több a szokottnál a mennyiség, viszont ez is tovább tartott 8 napnál. Elmentem az orvosomhoz. Ott készült terhességi tesztem egyértelműen pozitív volt. Nagyon megijedtem, hogy megint terhes vagyok. Nem akartam gyereket már. Viszont megnyugtatott, hogy csak voltam terhes, a folyamatos vérzés miatt már majdnem teljes a vetélésem. De valamiért a szervezetem olyan, hogy nagyon lassan ürül ki a szervezetemből a hcg. Kaptam Norculutot, ami 3 napig extra erős vérzést váltott ki, tehát kitisztított, így nem kellett kitakarítani a méhem műtéttel. Ez 18 éve történt velem.Lehet ez is mola terhesség lehetett nálam, mint a legelső is, aminél sokkal lassabban ürül a normálisnál a szervezetből a terhességi hormon. De ez már sosem derül ki.
2023. júl. 6. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!