Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3nap múlva kellene meg jönnie ...

Rejtett69 kérdése:

3nap múlva kellene meg jönnie Csináltam tesztet tegnap halvány lett ClearBlue Ma is csináltam egyet Predicator Babyt és ez is halvány pozitív lett Viszont most megjött a menzeszem verzek de akkor miért pozitív a teszt?

Figyelt kérdés
[link]
2023. júl. 5. 11:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Lehetett kémiai terhesség is sajnos. Vagy becsapott a teszt. Vagy tényleg terhes vagy, de még jelentkezik a mensi. Lehet, hogy nem tart addig vagy kevesebb lesz. Én pár nap múlva, ha nem indul be, újra tesztelnék. Szorítok! Hátha!
2023. júl. 5. 11:23
 2/14 A kérdező kommentje:

Nemhiszem hogy becsapja a teszt mert a ClearBlue elég felkapott pontos nem be csapos elvileg

Elég erosen megvan és hirtelen jött nem fokozatosan

2023. júl. 5. 11:27
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Akkor a másik kettő..., de valószínűbbnek tartom, hogy csak kémiai volt ezek után. Sajnálom.
2023. júl. 5. 11:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Kemiai lehetett
2023. júl. 5. 11:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Kémiai volt☹️
2023. júl. 5. 11:47
 6/14 A kérdező kommentje:
És így akkor nemkell orvoshoz sem elmenjek?
2023. júl. 5. 11:55
 7/14 anonim ***** válasza:
24%

Ezért nem kell előbb tesztelni mint amikorra várod a mensit.

Kémiai terhesség.

Ezzel nem kell dokihoz menni. (ha nem lettél volna türelmetlen nem is tudtál volna róla, azt gondolnád h megjött és kész)

2023. júl. 5. 12:02
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Sajnálom kémiai terhesség volt. Nem kell ilyenkor orvoshoz menni, mert azt írtad megjött rendesen. Lehet most ez a vérzésed kicsit erősebb lesz, de lehet ugyanolyan. Magamból indultam ki, mert nekem a kémiainál az első 2 nap erősebb volt. Én csak nemvárt napján teszteltem halvány pozit, másnap megjött erősebben.

Sajnálom.

2023. júl. 5. 12:08
 9/14 babyboom567 ***** válasza:
64%
Én azért elmennék dokihoz a helyedben,hátha csak hematóma vagy valami más, és nincs semmi baja a babának.
2023. júl. 5. 12:43
 10/14 anonim ***** válasza:
61%

#9. 3 nappal az esedékes mensi előtt milyen babáról beszélsz, jóember?! Minek menjen orvoshoz? Még ha terhes is volna (nem az) a doki még SEMMIT sem látna.

Olvass már utána a dolgoknak könyörgöm, mielőtt hülyeségeket terjesztesz...

2023. júl. 5. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!