3nap múlva kellene meg jönnie Csináltam tesztet tegnap halvány lett ClearBlue Ma is csináltam egyet Predicator Babyt és ez is halvány pozitív lett Viszont most megjött a menzeszem verzek de akkor miért pozitív a teszt?
Nemhiszem hogy becsapja a teszt mert a ClearBlue elég felkapott pontos nem be csapos elvileg
Elég erosen megvan és hirtelen jött nem fokozatosan
Ezért nem kell előbb tesztelni mint amikorra várod a mensit.
Kémiai terhesség.
Ezzel nem kell dokihoz menni. (ha nem lettél volna türelmetlen nem is tudtál volna róla, azt gondolnád h megjött és kész)
Sajnálom kémiai terhesség volt. Nem kell ilyenkor orvoshoz menni, mert azt írtad megjött rendesen. Lehet most ez a vérzésed kicsit erősebb lesz, de lehet ugyanolyan. Magamból indultam ki, mert nekem a kémiainál az első 2 nap erősebb volt. Én csak nemvárt napján teszteltem halvány pozit, másnap megjött erősebben.
Sajnálom.
#9. 3 nappal az esedékes mensi előtt milyen babáról beszélsz, jóember?! Minek menjen orvoshoz? Még ha terhes is volna (nem az) a doki még SEMMIT sem látna.
Olvass már utána a dolgoknak könyörgöm, mielőtt hülyeségeket terjesztesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!