Gabriel halvány piros csík, predictor early negatív, 8 napja késik, lehetséges terhesség?
Na ilyen zagyvaságot is régen olvastam.
4 napja lefeküdtetek és màr tesztelsz csak azért mert késik az amúgy esedékes mensid, ami az elmúlt időszakban 2 hetente jött meg?
Nem vagy terhes, ne aggódj! Vagy ha az is vagy, még 2 hétig nem fog kiderülni...
Én se értem, de nagyon remélem, hogy nem vagy terhes🙏Elég lesz akkor, ha elmúltál 13.
Mi az, hogy kivettek a kezedből egy fogamzásgátló kapszulát? Meg mit vetettél ki? Most akkor mióta nem védekezel? Hogy mutatna terhességet egy teszt 4 nappal ezelőtti dugásból? Ennek semmi értelme.
Plusz infó: Ha nem reggeli vizeletből tesztelsz, akkor pont NEM szabad inni, mert akkor nem lesz elég koncentrált és nem mutatja ki, ha terhes vagy.
Ha terhes vagy, akkor tuti nem a 4 nappal ezelotti szexből. Szóval, ha terhesség miatt késik, akkor az korábban fogant. Amióta kivették az implantátumot, pontos a menstruációd? Mert ezt nem írtad le.
Nappali vizeletből pedig úgy, hogy sokat ittál, egy koraterhességet (nem egy négynaposat nyilván…) nem feltétlenül fogsz kimutatni. A sok ivással pont hígítod a vizeletet. Reggel csinálj egy normális terhességi tesztet, és várd ki a használati útmutatóban lévő időt.
Hát, a kivettével nem sokat érsz, szóval simán lehetsz terhes. Egyrészt, lehetett ott valami maradvány korábbról, másrészt vagy sikerült kivenni, vagy nem. Én is ismertem olyat, aki ezt csinálta, míg terhes nem lett, és nagy nehezen a pasi bevallotta, hogy hát mégsem sikerült teljesen időben kihúzni, egy kis része bement… Ennyi pont elég volt.
Plusz az sem biztos, hogy most kellett volna megjönnie, mert simán fel lehet borulva a hormonháztartásod.
A barátnődnek nincs igaza abban, hogy a predi bármikor kimutatja. Teljesen tuti ovu után 14-15 nappal amúgy valószínűleg kimutatná tényleg kimutatná, de ugye nálad ez sem 100%. Ha a menetrendszerihez képest csúszott pár napot, akkor ennyire híg pisiből nem fogja tudni kimutatni, mert eleve a véredben is kevés a HCG hormon. A vesédnek sem biztos, hogy volt ideje azt kevéskét kiválasztani.
Viszont, ha csak 4 nappal ezelőtt szexeltetek, de előtte egy darabig nem, akkor tuti nem vagy terhes. Ha abból teherbe esnél, akkor a megtermékenyített petesejt még jó eséllyel csak a petevezetődben úszik.
Na jó, akkor megnyugtatlak. Nekem többszázszor kerult sperma a hüvelyembe ovu idején. Érted, sperma, nem letörölt, megszáradt izzadtság a hasamról, mint neked, és sose lettem tőle terhes.(De lehet gyerekem, mert amúgy más körülmények között lettem már terhes és a pasi se volt nemzőképtelen, mert más körülmények között neki is lettek gyerekei.)
Akik azzal jönnek, hogy pont egy ilyen csepptől lettek terhesek, annak hátterében az áll, hogy a fickó farka a kilövellés pillanatában még valahol a nő méhszájánál volt🤣 Majd megnyugtatta a nőt, hogy ő kihúzta. Valóban, csak addigra már pár millió spermium vígan úszkált a petesejt felé.
Az előváladékról hallottatok? És arról hogy az is tartalmazhat spermiumot?
Kérdező nem értem miért szexelsz védekezés nélkül valakivel, ha nem akarsz gyereket. Nem védekeztetek, lehetsz terhes.
Hallottunk. Itt a gyiken minden 2.nő attól lesz terhes. A gyakorlatban meg kb.soha nem fordul elő, de kérdezz meg erről egy nőgyógyászt. Mondd el neki, hogy 1 éve nem esel teherbe, pedig nem védekezel, mert mindig kihúzza pár perccel azelőtt, mielőtt elmenne. Szeretnéd kivizsgáltatni magad, hisz ott az elváladék és mégse. Tuti, valami bajod van. Ki fog röhögni.
Komolyra fordítva. Megszakítottnál akkor lehet teherbe esni, ha nem időben szakítják meg vagy az előző ejakuláció óta nem volt pisilni a pasi és maradt spermium a húgycsőben. Akkor távozhat az előváladékkal. Enélkül annak az esélye, hogy valaki pusztán előváladéktól terhes lesz, kb.0,000001%.
Amúgy meg nem azt mondtam, hogy nem lehet terhes, hanem azt, hogy attól biztos nem, hogy a letörölt, megszáradt spermás ujját a hüvelyébe dugja, meg azt, hogy 4 nap után egyetlen teszt se mutatná ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!