Nessy25 kérdése:
Gabriel halvány piros csík, predictor early negatív, 8 napja késik, lehetséges terhesség?
Figyelt kérdés
3 hónappal ezelőtt kivettek a kezemből egy fogamzásgátló kapszulát. Na már most két hetente megjött, így ment egy évig, úgyhogy kivetettem. Utána megjött rendesen.. na már most késik egy ideje. kb 4 napja a barátomnál voltam, lefeküdtünk, másnap éreztem, hogy megfog jönni, derék, méhfájdalom, nem erőteljes, csak mikor érzi az ember, hogy meg fog jönni... na szóval ez másnapra el is múlt, de most megint elkezdett szúrni, meg enyhén fájni az alhasam, plussz folyásom is van. Csinaltam reggel egy gabriel tesztet, de ő nem tudott róla, csak gyorsan rapisiltem, vartam ket percet lattam h egy csik, aztan fogtam a taskamba tettem, és hazajöttem.. talán két óra múlva gondoltam kidobom, és volt még egy halvány piros csík.. Tudom így nem értékelhető, meg meg sem vártam azt a par percet reggel, csak gyorsan ránéztem, h egy erős csík, meg sem néztem igazán. Vettem most egy predicator early-t de ezt úgy h nem reggeli vizelet, csak jó sokat ittam, h kimutassa, hogy mi a helyzet. Egyértelműen negatív, de még mindig nem jött meg, és érzem a méhemet.. nem fáj, csak úgy kisugárzik a derekamba, meg mintha történne ott valami. Szerintetek ha predicator negatívat mutatott akkor tuti nem lehetek terhes? Gabriel meg ugye halványat, de ki sem vártam az időt, csak azt az egy csíkot ami nagyon erős volt, míg a másodikat később vettem észre.. volt valakinek hasonló tapasztalata?2023. jún. 16. 16:24
11/12 A kérdező kommentje:
csak egy hónapja vagyunk úgy együtt, hogy így védekezünk.. az elején gumival, utána volt a karomba a fogamzasgatlo, amit kb 3 honapja szedettem ki a rendszertelen verzesek miatt.. ezert nehez beazonosítanom, hogy mikor van ovuláció stb.. Az első barátommal mikor 18 voltam, mindig úgy védekeztünk, hogy kihúzta, nem szedtem gyógyszert, soha nem is lettem terhes.. most mar 29 vagyok, kétlem, hogy előváladéktól teherbe estem volna, pont most mikor abszolút nem hiányzik az életemből. Mivel elköltöztem, heti 3x kb nala alszok, igen szexelünk gumi nelkül de nem élvez belém, bár az igaz, hogy van, hogy egymás utan többször.. megmosni nem hiszem h megszokta inkább csak megtörli.. ez a négy nap.. még mondjuk ez nem nagy késés, csak tenyleg bele bele nyilal a mehembe meg húzódik a derekam, aztán az is lehet h gombás fertőzés miatt, mert nekem elég gyakran felborul a hüvelyflórám sajnos, és gyakran a hólyagom is begyullad. Amire gondoltam, hogy lehetséges-e.. hogy megjött volna, időben, csak közben mondjuk pár napja teherbe estem.. igen tudom, hogy csak az ovulációnál lehetséges, de mivel fogalmam sincs mikor ovulálok a rendszertelen (illetve 2 hetes folytonos mensinél) ezért nem tudom.. ezért gondoltam várok még egy hetet.. barátnőm mikor abbahagyta a fogamzásgátlót neki hol meg jön, hol nem..
2023. jún. 17. 00:18
12/12 A kérdező kommentje:
Szóval vártam pár napot újra meg csináltam, de öt percig néztem és egy csík.. azért meg tartottam ezt is, később más egy vastag halvány csíkká változott.. az első még csak egy vonal volt.. holnap megyek nődokihoz, mert a derekam fáj, meg kicsit a mehem is szur itt ott.. meg folyasom van, de a teszt igy ennyi idő elteltével ugye értékelhetetlen.. szóval lehet fmi fertőzés van a háttérbe, vagy valami komolyabb..
2023. jún. 20. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!