Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek igaz lehet az a...

Szerintetek igaz lehet az a felvetés,hogy csak azért izgat ha párom belém élvezne mert legbelül egy babára vágyom?

Figyelt kérdés

Érdekes lehet de erre nemis gondoltam. Egészen addig amíg itt egy anyuka egymaga azt válaszolta hogy csak azért izgat mert legbelül szeretnék babát

Na akkor kezdtem el ezen gobdolkodni

Valóban szeretnék,de azt nem gondoltam volna hogy azert izgat mert szeretnék gyereket

En arra gondoltam hogy azert izgat mert szeretek kockátatni,tehat maga a kockáztatás gondolata

Szerintetek?

Van itt olyan akit esetleg az izgat ha benne fejezodik be a dolog?

Ha szednék fogamzasgatlot vagy barmi mas egyebet akkor mar nem izgatna maga az hogy bennem megy el a párom 🤔!

2023. júl. 3. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Nekem sokkal izgalmasabb volt a gondolat, amikor kifejezetten próbálkoztunk babával, mint amikor szoptattam és tudtam, hogy minimális az esély teherbeesni. (De akkor sem védemeztünk, mert nem lett volna baj a baba.) Úgyhogy nálam ez igaz volt.
2023. júl. 3. 22:19
 2/3 A kérdező kommentje:

1

Nemtudom mibol gondoltad ezt az abortuszos butasagot ki

Miert is vetetném el?

Hol irtam azt hogy nem szeretnék gyereket?

Ezekre kerlek valaszolj

2023. júl. 3. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:
81%
Az emberek sokfélék. Lehet, hogy téged az izgat ha beléd élvez. Ennél sokkal durvább dolgokra is vágynak emberek, azt meg csak te tudhatod, hogy a baba miatt izgat-e.
2023. júl. 4. 05:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!