Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2. missed ab. Mit tudtok a...

Grófházy kérdése:

2. missed ab. Mit tudtok a genetikai vérvizsgálatról? Milyen vizsgálatra kellene még elmennünk? Annyira hittem benn, hogy hittem ezúttal minden redben lesz

Figyelt kérdés

2 év után sikerült öszehoznunk ismét egy babát,de sajnos nem volt szívhangja,így ismét be kell fejezni. :((((

A doki azt mondta menjünk el egy genetikai vérvételre.

Kell e érte fizetni,mennyi idő múlva van eredmény...ilyenekre lennék kíváncsi

2010. okt. 13. 09:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia, Én a terhességem legvégén veszítettem el a babámat, ezért voltam genetikai vérvételen. Nem kell érte fizetni, hematológián kaptam beutalót. Az eredményre 2-3 hónapot is előfordulhat hogy várni kell sajnos :( Viszont!!! Ne keseredj el! Az esetek egy részében egy bizonyos Leiden V. faktor mutációja áll a korai vetélések mögött és ez ha beigazolódik, akkor alacsony molekulaszámú heparinnal csodákat lehet tenni!!! Alapból ez a "génmutáció" ha jól tudom minden 10. embernél fent áll, ez egy fajta "öröklött trombózis hajlam". Ez nem azt jelenti, hogy akinek ilyen van, annak biztosan trombózisa lesz, csak bizonyos helyzetekben, mint pl. a terhesség lehet ártalmas egyes vérrel kapcsolatos folyamatokra. Persze nem akarok okoskodni!!! Engem nagyon körbevizsgáltak és ezt azért tudom, mert a genetikussal hosszan beszélgettem és elmagyarázta... Nálam egyébként negatív lett,amit már vérvételkor mondtak, hogy valószínűleg negatív, mert ha pozitív lett volna nem tudtam volna a végéig hordani a babát. Akkor mondta, hogy két korai vetélés után ezt rögtön szokták nézni... mert terhesség közben injekció és minden o.k. lesz!!! Egy részről azt kivánom neked legyen negatív!!! De másrészről azt, legyen pozitív!!! Akkor az ember tudja mitől volt és lehet segíteni rajta!!! Sok szerencsét, jó egészséget!!! És menj mihamarabb a vizsgálatra!!! Minden rendben lesz, nagyon drukkolok!
2010. okt. 13. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!