Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok. lehetek terhes ha elozo honapban lefekudtem a parommal , kiszakadt a gumi de ra par napra megjott a menstruaciom, es most eltelt egy ujabb honap de most 2 napja kesik. Lehet hogy az idegeskedes miatt, eddig semmi tunetet nem vettem eszre, de a melleim korul az erek jobban latszodnak de lehet csak eddig nem vettem észre?!2023. jún. 30. 14:30
1/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Aztán hogy hívjátok majd a kicsit?
4/6 anonim válasza:
Vegyél egy tesztet és kiderül, nem vagyunk se nőgyógyászok, se orvosok.
5/6 anonim válasza:
Gratulálok!Mik a választott nevek?
6/6 anonim válasza:
Elég kicsi az esély..Megjött a menstruációd pár napra.Ha az a pár nap kevesebb mint 9-10 nap akkor szerintem kicsi az esélye.Ergó ovuláció után történt a " baki" és menstruáció elött.Én nem látok rá sok esélyt.Mindenesetre teszteljél..Ha az lennél már rég kimutatná mert ergó az előző ciklusban fogant ha fogant valami ovuláció után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!