Jól gondolom,hogy ez az egész csak időhúzás és valójában több gyereket már nem akar a párom?
Egy 2 éves közös gyerekünk már van.
Én szeretnék még egy második gyereket is.
Viszont azt érzem ha ésszel gobdolkodom hogy párom valójában már nem és az egész már csak időhúzás.
Amiből úgy gondolom hogy ő már nem akar:
(Bocsi elore is,gyorsan lepotyogom!)
*Ha meglatok a boltba egy pici ruhat rogton mutatom neki hogy mennyire aranyos dejo lenne
Rá se néz,ha megis akkor az arcara van irva mennyire erdekli
*Sose beszel arrol hogy tervbe lenne egy masodik gyerek az eletebe
* Minden mar nemhasznalt babacuccot el akar adni,persze azt mondja majd veszunk ha kell
* En imadtam a babakelengye cuccait a bababoltba osszeszedni,hazahozni,nezegetni,multkor seteltunk el egy bababolt elott es mondtam neki hogy olyan jo lenne ujra atelni,annyira jo volt a bababoltba nezelodni,vasarolgazni. Kerdeztem tole hogy o nem élné at ezt az erzest megegyszer?
Az volt a valasza hogy nem,tul sok penz ment el ott.
*Neha konkretan ra kezdezek szeretne e majd masik gyereket ,alataba az a valasza hogy persze majd valamikor de ne kerdezgessem mert eroltetve erzi es igy elmegy az egesztol a kedve is
Valahogy sose erzem azt hogy oszinten mondaná hogy szeretne masodikat. Azt erzem ez csak idohuzas mar csak :(
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!