Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jól gondolom,hogy ez az egész...

Jól gondolom,hogy ez az egész csak időhúzás és valójában több gyereket már nem akar a párom?

Figyelt kérdés

Egy 2 éves közös gyerekünk már van.

Én szeretnék még egy második gyereket is.

Viszont azt érzem ha ésszel gobdolkodom hogy párom valójában már nem és az egész már csak időhúzás.

Amiből úgy gondolom hogy ő már nem akar:

(Bocsi elore is,gyorsan lepotyogom!)

*Ha meglatok a boltba egy pici ruhat rogton mutatom neki hogy mennyire aranyos dejo lenne

Rá se néz,ha megis akkor az arcara van irva mennyire erdekli

*Sose beszel arrol hogy tervbe lenne egy masodik gyerek az eletebe

* Minden mar nemhasznalt babacuccot el akar adni,persze azt mondja majd veszunk ha kell

* En imadtam a babakelengye cuccait a bababoltba osszeszedni,hazahozni,nezegetni,multkor seteltunk el egy bababolt elott es mondtam neki hogy olyan jo lenne ujra atelni,annyira jo volt a bababoltba nezelodni,vasarolgazni. Kerdeztem tole hogy o nem élné at ezt az erzest megegyszer?

Az volt a valasza hogy nem,tul sok penz ment el ott.

*Neha konkretan ra kezdezek szeretne e majd masik gyereket ,alataba az a valasza hogy persze majd valamikor de ne kerdezgessem mert eroltetve erzi es igy elmegy az egesztol a kedve is

Valahogy sose erzem azt hogy oszinten mondaná hogy szeretne masodikat. Azt erzem ez csak idohuzas mar csak :(

Szerintetek?

2023. jún. 28. 11:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nah nekünk a ferjem akarta jobban, de az elso pontom nagyon hidegen hagyjak..

El is akart adni mindent

2023. jún. 28. 13:33
 12/21 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem a férjed egyáltalán nem akar gyereket.

Mi az, hogy elmegy a kedve, ha beszélsz erről? Ha az ember vágyik egy gyerekre, akkor nem fog ilyen apróságok miatt elmenni a kedve. Evvel jól rád fogja, hogy te vagy az oka.

2023. jún. 28. 13:43
 13/21 anonim ***** válasza:
16%
Mondjuk én nem hagynám az időmet húzni, ha gyerekre vágynék. Közölném, hogy nekem még biztosan lesz. Hogy neki lesz-e, az meg már az ő dolga.
2023. jún. 28. 13:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj, de a babacuccok mutogatása nevetséges. Mondd el neki, hogy te szeretnél még egyet, mit gondol róla. Nem hülye célozgatás...
2023. jún. 28. 13:47
 15/21 anonim ***** válasza:
89%

A babacuccok engem se izgatnak, mégis úton a második. (Én vagyok a nő)

Mondjuk én ezt a debil játszmát nem is csinálnám, mi leültünk és megbeszéltük milyen feltételek mellett vágunk bele a másodikba. Mikor teljesült, akkor elkezdtünk próbálkozni.

2023. jún. 28. 14:29
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
mondjuk nem lehet hogy az van, hogy ő dolgozik és fizeti a számlákat, te meg hülyeségekre szórod a pénzt? tudod a gyereknevelés nem annyiból áll sajnos, hogy cuki cuccokat shoppingolsz... különben se értem, milyen óvodás felvezetés ez már, legyen még egy gyerek mert neked tetszett a vásárlós része a dolognak... már megvan mindenetek az új gyerekhez is, te csak a vásárlási függőségednek keresel kifogást, te se második gyerekre vágysz igazából.
2023. jún. 28. 14:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A pasik nagy részét nem izgatja a babaruha, de meg a sima ruha sem. Konkrétan az enyémet arra nem tudom rávenni hogy pólót vegyen saját magának. Gyerek előt én sem nézegettem, terhesség alatt is csak amikor már tenylegrsen meg kellett vrnni. Furán kommunikáltok, de valószínű az van amit mond. Most még úgy érzi erölteted, de nem kizárt hogy majd akar. Szerintem nem hazudik csak nem 100% hogy akar. A pénz kérdéssel egyetértek, baromira túlárazottak a bababoltok, én nem is vettem sok ruhát, ha kell menet közben rendelek, vagy turizok. Ha belegondolok mennyibe kerül a bútor stb kiráz a hideg😅 , pedig nem sajnalom a gyerektől. Szóval nekem sem csak a cukiság jut eszembe. Biztos nyomasztja az anyagi teher is, a pasik máshogy élik meg.
2023. jún. 28. 15:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Férjemet az életben soha nem érdekelte semmilyen babacucc, mégis akart gyereket, 2t is. Minden vásárlást egy az egyben rám bízott, a felére rá se nézett, de a gyerekünket imádja. Egyszerűen nem érdekli. Szerintem valahogy a te férjed is így lehet. Ne nyaggasd ezzel. Ha azt mondja akar, de később, akkor akar, de később. Nem beszélnek rébuszokban, mint a nők többsége.
2023. jún. 28. 15:32
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet amúgy a rossz kommunikáción kívül,hogy megunta,hogy non stop ezzel nyaggatod,a baba cuccokkal, nyűgnek érzi, ezert is mondja hogy majd akar..meg kell beszélni senki nem lat a másik fejébe
2023. jún. 28. 15:35
 20/21 anonim ***** válasza:
69%
Dehat elmondta a férjed. Akar, de nem most és krvara idegesíti, hogy állandóan minden baba szirszar láttán elkezded őt csesztetni. Igy lehet elrontani egy jól működő csaladot. Már hogyha jól működik.
2023. jún. 28. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!