Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » D-vitamin, Inofolic, Stressz...

D-vitamin, Inofolic, Stressz okozhatja a késést?

Figyelt kérdés

Ciklusom 38. napján vagyok, volt már ilyen hosszú, de az utóbbi időben szépen beállt 33-34 naposra. Naptár szerint 5 napja késik.

Ami fura,hogy 13-án és 14-én enyhe barnás,rózsaszínes folyásom volt,ahogy az elmúlt próbálkozós hónapokban eddig mindig, el is könyveltem,hogy megint meg fog jönni hamarabb. Ovuláció elvileg 8-án volt, akkor nem tudtunk együtt lenni a férjemmel.

A folyás abbamaradt, 22-én kellett volna megjönnie,de semmi jele azóta sem.

Pontosabnban együtt voltunk 19,20,21-én és közvetlenül együttlét után nagyon enyhe alig látható rózsaszín volt a wc papír,illetve 2 apró pirosas pötty volt rajta. Akkor is azt hittem megjön,de azóta pedig semmi,elmúlt ez is.

Ebben a hónapban kezdtem a D vitamint és az inofolicot(max 5 tasak fogyott belőle).

Lehet,hogy 13-án ovuláltam?

A terhességet kizárhatom?

Miért nem jön meg?

Mai 25ös teszt full negatív.

Tisztában vagyok vele,hogy érdemben senki nem tudja a választ,csak jól esett kiírni magamból. Esetleg ha valaki járt hasonló cipőben,annak megköszönöm, ha leírja a tapasztalatait.

(Még annyi,hogy záróvizsga és esküvő volt a hónapban, ez extra stresszt jelenthetett. Most pedig azon stresszelek,hogy miért nem jön meg:D)

2023. jún. 27. 16:31
 1/1 anonim ***** válasza:
A stressztől késhet a mensid,a d vitamintól még nem.hallottam csak a c től tudom h késhez
2023. jún. 27. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!