Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Két napja késik. Minimális barna váladék jött,azt hittem meg fog jönni,de semmi előjele, Pedig Mindig van. Csak annyi bajom van hogy hisztisebb,türelmetlenebb,idegbetegebb, és fàradtabb vagyok. Néha furán fáj a hasam alja kis ideig2023. jún. 25. 17:37
2/7 A kérdező kommentje:
Ezen kívül?(vasárnap este van,falun lakom..)
2023. jún. 25. 17:40
3/7 anonim válasza:
Hat ezen kivul en nem latok beled. A barnazas lehet attol is,hogy megfog jonni majd...ebben a honapban elso mensi napomon nekem is csak ilyen barna valami volt,majd masodik napon ugy elindult,hogy nem gyoztem betet cserelni.
4/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hátha valaki járt így, akiknek így indult a terhessége. Nekem inkább előbb jön meg mint késsen. Egyszer késett,akkor terhes voltam.
2023. jún. 25. 17:51
5/7 anonim válasza:
Attól, hogy ha valakinek indult is így terhessége, te még nem leszel terhes.
Veszel holnap reggel egy tesztet és minden kiderül. Teljesen felesleges és értelmetlen találgatni.
6/7 anonim válasza:
Nekem multkor egy hetet kesett...mellette ott volt a barnazas,a has szurkalas,az idegesseg . Aztan megjott.nem voltam terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!