Milyen csík számít pozitívnak?
Ne idegeskedj mert az nem épp a legjobb most. Csak nyugodtan. Nagy valószínűséggel most ágyazódik be a pici, de ha még nem akkor is látnia kell ahogy úszik lefelé a méh felé. Hüvelyi ultrahangot fognak csinálni és az sokkal jobban lát mint a hasi. Én is 5 naposan mentem al és azt mondta, hogy kb a 4 hetes lehetek mert kései peteérésem volt. Ha jó dokid van akkor mindent elmagyaráz.
Meli
Sőt nem akarlak megijeszteni, de nagy a valószínűsége, hogy félválról fogják venni a dolgot. De remélem, hogy nem így lesz,mert a fiatal terhességeket még nem igazán veszik komolyan. Kb a 8. héttől érdekli őket a dolog. Nekem is magán dokim volt , ezért szerencsés voltam és hamar megvizsgált. Sok szerencsét holnap, majd írj, hogy mire jártál.
Üdv Meli
Azt hiszem esetleg csinálhatnál még egy tesztet, ami ha terhes vagy most már biztos kimutatja. Sok sikert.
Meli
Nagyon érdekes, pedig ha az első teszt mutatott valamit akkor most is kellett volna.Minden esetre amíg nem jön meg addig van némi remény. Lehet, hogy nagyon későn volt peteérésed, vagy spontán kilökődésed volt. ilyenkor csúszhat az egész ciklus. A remény hal meg utoljára.
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!