Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen csík számít pozitívnak?

Milyen csík számít pozitívnak?

Figyelt kérdés
Ma délután teszteltem, de csak egy nagyon nagyon halvány csík jelent meg a tesztablakban a kontrollcsík mellett.Olyan halvány hogy alig lehet látni.Nem bírtam már a bizonytalanságot és olvastam hogy lehet használni ovulációs tesztet jóstesztként.Na az teljesen pozitív lett.Szerintetek akkor terhes vagyok?
2010. okt. 12. 18:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kedves 19:22-es válaszoló.Ennyire biztos hogy babát várok szerinted hogy már gratulálsz is.Hát ha így van akkor köszönöm szépen a gratulációt.
2010. okt. 12. 19:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Ne idegeskedj mert az nem épp a legjobb most. Csak nyugodtan. Nagy valószínűséggel most ágyazódik be a pici, de ha még nem akkor is látnia kell ahogy úszik lefelé a méh felé. Hüvelyi ultrahangot fognak csinálni és az sokkal jobban lát mint a hasi. Én is 5 naposan mentem al és azt mondta, hogy kb a 4 hetes lehetek mert kései peteérésem volt. Ha jó dokid van akkor mindent elmagyaráz.

Meli

2010. okt. 12. 19:30
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ kedves Meli.De az a baj hogy éppcsak nincs dokim a kórházba készülök reggel a nőgyógyászatra és ott nem tom ki fog rendelni.Na ők nem biztos hogy rendesen le fogják magyarázni a dolgokat.Sajna.
2010. okt. 12. 19:35
 14/19 anonim ***** válasza:

Sőt nem akarlak megijeszteni, de nagy a valószínűsége, hogy félválról fogják venni a dolgot. De remélem, hogy nem így lesz,mert a fiatal terhességeket még nem igazán veszik komolyan. Kb a 8. héttől érdekli őket a dolog. Nekem is magán dokim volt , ezért szerencsés voltam és hamar megvizsgált. Sok szerencsét holnap, majd írj, hogy mire jártál.

Üdv Meli

2010. okt. 12. 19:48
 15/19 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál és még nem látott semmit de azt mondta egy nagyon nagyon picikével nagyobb a méhem.
2010. okt. 13. 17:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Azt hiszem esetleg csinálhatnál még egy tesztet, ami ha terhes vagy most már biztos kimutatja. Sok sikert.

Meli

2010. okt. 14. 14:10
 17/19 A kérdező kommentje:
Szia.Csak holnap tesztelek.Ma sem jött meg.Majd holnap megírom mi lett.És veled mizu?Teszteltél?
2010. okt. 14. 16:55
 18/19 A kérdező kommentje:
Szia az én tesztem sajna ma is negatív.Veled mizu?
2010. okt. 15. 13:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekes, pedig ha az első teszt mutatott valamit akkor most is kellett volna.Minden esetre amíg nem jön meg addig van némi remény. Lehet, hogy nagyon későn volt peteérésed, vagy spontán kilökődésed volt. ilyenkor csúszhat az egész ciklus. A remény hal meg utoljára.

Meli

2010. okt. 15. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!