Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovu tesztem leirasaban az...

Az ovu tesztem leirasaban az van irva, h kb 10 perc mulva olvassam le az eredmenyt! Nekem 10 perc utan nem nagyon volt eszlelheto 2csik, de kb fel ora mulva kb egyforma erosegu csik volt! Akkor ez pozitivnak szamit?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Én pont ugyanígy jártam ma! Én is kíváncsi lennék rá hogy ez most pozitív, vagy sem?
2010. jan. 30. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Elméletileg pozitív, igazából a levegő stb. nem tudja befolyásolni az eredményt. Csináltál előtte nap is? Az csak valamivel volt halványabb? Elméletileg is mára számoltad az ovut? Mert akkor 100%. De ha 1000%-ra akarsz menni csinálj most még egyet lőjj el. Én össze szoktam gyűjteni az adott héten sorba őket, megszáradva és másnap is ugyanazt az eredményt tükrözi csak megszáradva kicsit másabb a színe, de az eredmény nem változik meg rajta még napok múlva se. Hagyd meg, tedd félre és holnap is csinálhatsz másikat és lesz viszonyítás.
2010. jan. 30. 20:18
 3/3 A kérdező kommentje:

ugyanigy jartam mar a tobbivel is csak azok negativak!

De mindegyiknel csak kesobbre lattam a csikokat!

2010. jan. 30. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!