Ha pozitív a teszt akkor tudti hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 08:57
1/12 anonim válasza:
Ha ket vonal van akkor igen.tehat pozitiv....
2/12 anonim válasza:
Hát, pont ez a terhességi teszt funkciója... hogy megmutassa, az vagy-e vagy sem. A pozitív teszt a hcg-től van a szervezetedben, az pedig csak a terhességtől lehet. Szóval igen, tuti. De ez nem jelenti azt, hogy ne történhetne esetleg valami (akár kémiai, akár neadj'isten vetélés).
3/12 anonim válasza:
A teszt csak akkor mutat álpozitív eredményt, ha más okból van a szervezetében hCG, például azért, mert nemrég volt terhes, vagy olyan megtermékenyülést elősegítő gyógyszert szed, amely hCG-t tartalmaz, vagy ha egy ritka betegségben szenved, például petefészekcisztái vannak.
4/12 anonim válasza:
Igen, terhes vagy, viszont ez még nem garancia a sikeres végigvitelhez. Pozi teszttől a sírig izgul mindig egy nő.
5/12 anonim válasza:
" Pozi teszttől a sírig izgul mindig egy nő." Egy normális gondolkodású nö nem!
6/12 anonim válasza:
Nem tudom, nem tartom magam nemnormálisnak... én mindig izgultam, pláne hogy korábban veszítettem el terhességet... Előszőr a szívhang miatt, utána a genetikaik miatt, utána, hogy nehogy koraszülés legyen, utána, hogy egészséges legyen, utána meg minden egyébért... miért fáj a haasa, jaj hogy töri be a fejét, jaj mit csinál a bölcsiben, oviban... nagymamánál... És nem, nem hivogattam nagymamát sem óránként, hogy él e még a gyerek, de szerintem egy szülő igen is mindig aggódik, van egy fajta egészséges aggódás, és ez szerintem normális. Enyhe túlzással éltem fentebb, de egy normális ember ennyiből is megérti... aki anya megérti...
8/12 anonim válasza:
Úgy tudom ciszta miatt is lehet pozitív
9/12 anonim válasza:
7 a kémiai is terhesség, csak hamar befejeződik, vagy nem is késik úgy jön meg, vagy pár nap késéssel jön meg.
10/12 anonim válasza:
Persze a kémiai is terhességnek indul, végül nem marad meg nem fejlődik tovább aminek oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!