Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha pozitív a teszt akkor...

Ha pozitív a teszt akkor tudti hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 08:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ket vonal van akkor igen.tehat pozitiv....
2023. jún. 23. 09:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, pont ez a terhességi teszt funkciója... hogy megmutassa, az vagy-e vagy sem. A pozitív teszt a hcg-től van a szervezetedben, az pedig csak a terhességtől lehet. Szóval igen, tuti. De ez nem jelenti azt, hogy ne történhetne esetleg valami (akár kémiai, akár neadj'isten vetélés).
2023. jún. 23. 09:42
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
A teszt csak akkor mutat álpozitív eredményt, ha más okból van a szervezetében hCG, például azért, mert nemrég volt terhes, vagy olyan megtermékenyülést elősegítő gyógyszert szed, amely hCG-t tartalmaz, vagy ha egy ritka betegségben szenved, például petefészekcisztái vannak.
2023. jún. 23. 10:00
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Igen, terhes vagy, viszont ez még nem garancia a sikeres végigvitelhez. Pozi teszttől a sírig izgul mindig egy nő.
2023. jún. 23. 10:01
 5/12 anonim ***** válasza:
10%
" Pozi teszttől a sírig izgul mindig egy nő." Egy normális gondolkodású nö nem!
2023. jún. 23. 10:20
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, nem tartom magam nemnormálisnak... én mindig izgultam, pláne hogy korábban veszítettem el terhességet... Előszőr a szívhang miatt, utána a genetikaik miatt, utána, hogy nehogy koraszülés legyen, utána, hogy egészséges legyen, utána meg minden egyébért... miért fáj a haasa, jaj hogy töri be a fejét, jaj mit csinál a bölcsiben, oviban... nagymamánál... És nem, nem hivogattam nagymamát sem óránként, hogy él e még a gyerek, de szerintem egy szülő igen is mindig aggódik, van egy fajta egészséges aggódás, és ez szerintem normális. Enyhe túlzással éltem fentebb, de egy normális ember ennyiből is megérti... aki anya megérti...
2023. jún. 23. 10:25
 7/12 NTBS ***** válasza:
20%

Nem.

Létezik kémiai terhesség is.

2023. jún. 23. 10:50
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Úgy tudom ciszta miatt is lehet pozitív
2023. jún. 23. 12:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
7 a kémiai is terhesség, csak hamar befejeződik, vagy nem is késik úgy jön meg, vagy pár nap késéssel jön meg.
2023. jún. 23. 13:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Persze a kémiai is terhességnek indul, végül nem marad meg nem fejlődik tovább aminek oka van.
2023. jún. 24. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!