Rossmannos terhességi teszt halvany pozitív, clear blue negatív. Aggódom. Terhes lehetek igy?
Sziasztok,
Ma kellene megjonnie a menstruációmnak, tegnap este csinaltam egy rossmannos tesztet 3 perc utan is negativ volt a teszt. Reggel ki akartam dobni, de akkor meglattam egy halvany masodik csikot, rohantam masik tesztert, es a clearblue digitalis tesztet vettem meg. Azt reggel megcsinaltam de nem elso vizeletbol. Az negatív lett. Voltunk együtt többször a parommal, el nem elvezett bennem egyszer sem, es a biztonság kedveert pharmatex kup is volt bennem de nagyon aggaszt ez az esti halvany pozitív teszt
Szeirntetek? Köszönöm a segítséget.
Időn túl sose olvasunk le tesztet, tehát nem érvényes. A Clearblue is negatív lett, én nem aggódnék a helyedben szerintem nem vagy terhes. Főleg, hogy ma kellene megjönnie, már szépen mutatnia kellene a második vonalat. Úgyhogy szerintem megnyugodhatsz.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!