Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan értékelnétek ezeket a...

Hogyan értékelnétek ezeket a teszteket?

Figyelt kérdés
Általában 27-28 napos ciklusom megnyúlt, furcsán éreztem magam, stabilan magas volt az ébredési hőmérsékletem. 5 nap késés után 33. ciklusnapon vettem tesztet - 10-es érzékenységű Pregnasens márkájút (amit eddig még sosem használtam). Délutáni vizeletből halvány pozitív lett az eredmény, aminek nem örültem, mert ha megfogant a baba, akkor biztos, hogy nem ciklus végén, tehát normális esetben már erős csíkkal kellett volna jelződnie... Másnap megcsináltam a teszt párját, szintén délutáni vizeletből, az már teljesen negatív lett. Majd a 35. ciklusnapon új ciklust kezdtem, aznap leesett az ébredési hőm is. Olvastam, hogy ez a teszt elég vacak, gyakran száradási csíkos. Ezért megkérlek benneteket, nézzétek meg, hogy pozitívnak tekinthető-e az első teszt és sajnos sikerült egy kémiai terhességet produkálnom. Előfordul nálam funkcionális petefészek ciszta, esetleg attól is lehet ilyen halvány második csík? Olvastam valahol... Vagy csak vacak volt a teszt - számomra ez lenne a legmegnyugtatóbb, 2 vetélés és két év próbálkozás után... Köszönöm!
2023. jún. 22. 18:37
 1/4 A kérdező kommentje:

[link]

fotó a tesztekről.

2023. jún. 22. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Én eléggé rosszakat olvastam erről a tesztről. Sokszor álpozitív. Persze nem kizárt az sem, hogy volt egy kémiaid. Én vennék egy másik fajta 10-es tesztet és ha az negatív akkor lezárnám a dolgot.
2023. jún. 22. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha itt az oldalon beírod a keresőbe a teherbeesés kategóriába, hogy “Pregnasens”, akkor sok véleményt, tapasztalatot kidob az oldal erről a tesztről. :)
2023. jún. 22. 18:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Nagyon erős a vérzésem, vagyis ez egy számomra teljesen normális menstruáció, már feleslegesnek tartom az újabb tesztet, főleg hogy azóta hogy megjött eltelt még kettő nap...

Akkor így is nézhet ki egy "álpozitív" teszt? Azért ez durva! Többet ilyet soha többé nem veszek! Bár a késés meg a kémiai terhességet erősíti, annak nagyon nem örülök...

2023. jún. 22. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!