Elázott teszt, ti hogyan értékelnétek?
Netes OneStep 10 es teszt. Nem értem miért ázott el,3 mp ig tartottam a vizeletbe. Szerintetek az egy paca csak az elázás miatt van ott? Ez a második ilyen elázott tesztem. 4 nap van a nemvártig.
Várd meg míg késik!
Egyébként ez nem értelmezhető, ha meg még nem is érzékeny tesztről van szó, akkor meg pláne nem mutatna semmit se.
Netes one step teszt egy kalap kaki!
Várd meg a nemvárt napját és tesztelj egy rendes teszttel.
Olcsó, gagyi, valószínűleg az egész csomag hibás. Ez a teszt értékelhetetlen, ez nem fog kimutatni semmit. Ami elfolyik, azt dobhatod is ki rögtön.
Én is azt mondom, hogy vegyél a drogériában vagy a patikában rendes tesztet, lehet hogy drágább, de ha normálisat veszel, akkor elég lesz 1 darab is, max kettő, nem kell 10.
De van pl. az X-epil 2 darabos gyorsteszt, 500 ft körül van, már az is sokkal megbízhatóbb.
És igen, várd meg most már ezt a 4 napot, ha megjön, akkor felesleges elhasználni a teszteket, ha meg nem, akkor másnap reggel az első vizeletből csinálsz egy tesztet, és amit az mutat, az már biztos lesz.
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
Majd jelentkezem mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!