Lehetek terhes ha a menstruacio utolsó napja elment bennem a párom?
Figyelt kérdés
Már épp egy kis pecsetelo vérzésem volt, amikor együtt voltunk és elment bennem, mivel úgy tudtuk akkor nem foganhat meg baba, de egyre több helyen olvasom, hogy fordult már így elő. Ja és amiatt gyanakszom mert már 2.napja késik pedig sosem szokott egy napot se…mit gondoltok? Mennyi az esélye a terhessegnek? Teszteljek?2023. jún. 20. 12:12
11/22 anonim válasza:
Ciklusfüggő
Nekemmlndjuk rövid
Így kb a 9. Napon van peteérésem
Akkor addig simán terhes lehetek a mensi utolsó napjából
Amúgy kb a mensi utáni 2. Napiból lettek ikreim
12/22 anonim válasza:
Teszt?
Hanyadik napon voltál?
Mert ha mondjuk 8.napon +3 nap az élettartalma a spermának, az ovu ut@ni napok száma neked 16 akkor pont terhes lehetsz.
Azt kell tudni milyen hosszú a ciklusod, és hanyadik napon voltatok együtt.
De a legbiztosabb ha csinálsz egy tesztet 20 nap után már most is + ha terhes vagy
13/22 A kérdező kommentje:
24 napos a ciklusom és az 5.napon voltunk együtt
2023. jún. 20. 15:19
14/22 anonim válasza:
Az tökéletes időzítés volt. A peteérés kb a 10-12. napon lehetett. A spermiumok pedig akár 5 napig is életképesek lehetnek.
15/22 anonim válasza:
Nekem majdnem azonos helyzetben (25 napos ciklusok, 5. napi aktus) lettek iker fiaim.
16/22 A kérdező kommentje:
Na amúgy mèg azóta se teszteltem, de nem is jött meg és valahogy úgy érzem terhes vagyok…Majd írok még a napokban :)
2023. jún. 21. 11:28
18/22 anonim válasza:
Mire vársz? Csináltál tesztet?
19/22 anonim válasza:
Persze hogy lehetsz. Sőt bármikor a ciklusban lehetsz, ha nem védekeztek. Nekem menstruáció esedékessége előtt 1 nappal fogantak ikrek, szoptatás alatt, szóval a legkisebb esély is nagyobb mint gondolnád! Tesztelj, abszolút nem nagy dolog, van pár száz forintos és legalább nem izgulsz rajta tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!