Lehetek terhes ha a menstruációm mindig 6napig tart de az utolsó mensikor 4 nap vérzés volt és 2 nap barnázás és késett 1 kapott ?
Szex 2 naponta, az meghozza a sikert általában.
Ha márpróbálkoztatok ezzel t{bb mint fél éve, kivizsgálás, pasival kezdeni, neki egy vizsgálat, nőnek 100
Mi mikor elterveztük a babát akkor előtte elmentem nődokihoz, általános vizsgálatra, mondta minden rendben, kicsit hátrahajló a méhem lehet majd tovább tart teherbeesni, de amúgy minden rendben volt.
6-ik hónap lett sikeres, mondhatni átlagos idő alatt sikerült, (bár nekem amúgy örökkévalóság volt ez a 6 hónap😃)
Mindig vártam hogy megjön vagy sem, aztán volt egy kémiai, 9 nap késes, pozitív teszt, majd erős vérzés..
Első pár hónapba figyeltünk arra, hogy 2-3 naponta együtt legyünk, figyeltem az ovulációt stb.
De utána úgy voltunk vele, hogy minden legyen ahogy lenni kell majd jön amikor jön.
És így is lett 😃
( Annyi hogy a méhem miatt én aktus után tettem kispárnát a csípőm alá nem tudom volt w jelentősége)
Esetleges Ovuláció után 2 nappal voltunk együtt és valószínű abból lett a baba.
Annyi hogy 0-ás femibion terhes vitamint szedtem kezdetektől, illetve én és párom is méhpempő kapszulát.
Ja és ami nagyon fontos volt számomra, hogy dohányoztam és azt teljesen letettem egyik napról a másikra:)
Szívből kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön!:)
17 hkm
Ne beszélj be magadnak tüneteket, csak stresszeled magad.. ilyen hamar amúgy nincs tünet.:)
A naptár csak belövi az átlagot, mert általában hónap közepén van ovu, de amúgy ha figyeled magad, a folyást, hőt stb, akkor valószínű meg fogod érezni mikor van, de vannak ovu tesztek hogy biztos legyél:)
Én nem csináltam ilyeneket, egyedül a folyás az amit figyeltem.:)
7# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!