Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1. Dpo újra erősödik az LH?...

1. Dpo újra erősödik az LH? Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Az pozinál éreztem az ovut, azt gondoltam meg is repedt a tüsző.

[link]

Ezek szerint mégsem?

2023. jún. 16. 19:03
 1/7 A kérdező kommentje:
2023. jún. 16. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Létezik olyan, hogy elsőre nem sikerül a tüszőrepedés, ezért a szervezet megpróbálja még egyszer. A pozitív ovuteszt nem jelenti azt, hogy ténylegesen megtörtént az ovuláció. Arra a hőgörbe “való”.
2023. jún. 16. 19:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 14.e tünik pozitívnak a többi nem
2023. jún. 16. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Az lh ingadozik, nekem mensi előtt is poziközeli szokott lenni. Semmi jelentősége. 14-én pozi volt az lh teszt, számolj onnan vagy teszttelj tovább.
2023. jún. 16. 22:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Valóban úgy tűnik, hogy az volt pozi. Amúgy aznap nagyon fájtam is, ez a fájdalom nekem sosem a mensire hasonlít. Viszont azóta elvileg ma vagyok a 4.dpon és eddig az 1. Dpo óta menstruációs görcseim vannak. Szerintetek ez normális? 2. Hónapja szedem a barátcserjét. Szerdán megyek vissza a meddőségibe bár ott erre nem fognak tudni mit mondani, holnap pedig progi vérvételre (21.napi)
2023. jún. 18. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem normális, nekem is szokott. NE akard túlgondolni :) Ovutól kb minden tünet előjöhet mensiig, cicifájás, hányinger, petefészek szúrka, görcsölés, derékfájás, nekem ezek van mikor egyszerre jelen vannak, van amikor csak egy két tünet, de mindig így van. Jelenlegi ciklusomra pl az émelygés volt jelemző, a szokásos petefészek szúrka kimaradt. Előző ciklusban, meg szúrkált és görcseim is voltak. Fő a változatosság :)

Évek óta figyelem ezeket a dolgokat, És egyszer terhes is lettem, túl sok összefüggést nem találtam :D Amikor sikerrel jártunk, egyértelműen erős tünetek kísérték a dolgot még mensi előtt. Másik terhességnél (itt sajnos vége szakadt) semmilyen pms tünet nem jelentkezett... ez miatt azt se tudtam hirtelen, hogy már késik.

Ezeknek amúgy az oka a hormonális változásokra vezethető vissza, mert ugyan az a pár hormon dolgozik egész ciklusban, csak mindig másik emelkedik meg vagy épp csökken le. Ezért ilyen baromi hasonlóak az ovus, a pms és a terhes tünetek.

Ovu után minden is normális, egy biztos pontot fedeztem fel, ha megtörténik utána mindig elég száraz leszek. Gyanítom ez másoknál is így van. Mensi előtt meg vízes.

Sok szerencsét, a lényeg, hogy legyetek együtt két naponta aztán előbb utóbb sikerrel jártok :)

2023. jún. 18. 10:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon sok folyásom van még mindig. Tegnap kb korcsolyázó mozgással jöttem haza, hogy gyorsan megtöröljem magam 😂

Viccet feltéve a kisfiamnál fogalmam sincs milyen tuneteim voltak, valamikor a 18. Dpo környékén teszteltem 😊

Köszönöm a válaszod

2023. jún. 18. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!