Szerintetek véd ebben az esetben az eseményutáni?
Párommal gumival szeretkeztünk, ami kiszakadt, viszont utolsó pillanatban támadt egy rossz megérzése ezért utolsó pillanatban kihúzta, viszont nagyon megrémültünk. Sosem történt ilyen, a gumi kiszakadásról azt gondoltuk, hogy az csak akkor történhet meg ha valaki nem megfelelően használja. Szóval kivette, meg is van róla győződve, hogy nem került belém “anyag”, mert mind a kezére ment, viszont nyilván félünk mindketten, hogy nem-e egy csepp akár belém kerülhetett.
Semmi gond azonnal ügyelet, recept írás (10000 huf) gyógyszert bekap (7800 huf) megnyugodtam, hogy 2 órán belül sikerült bevennem és elvileg az első 12 órában sokkal hatékonyabb, mint a 72. órában.
De most nagyon aggódom. Rengeteg idegennyelvű cikket olvastam arról, hogy ha peteérés napján történt a baleset akkor ez sajnos már nem hat. A durva az, hogy magyarul egy ilyen cikket sem találok, de angolul mind azt írja, hogy az esemény utáni gyógyszer hatása abban rejlik, hogy eltolja a peteérést, ha a peteérésed napja már elkezdődött és aznap szexeltek akkor gyakorlatilag már halottnak a csók.
Nagyon nagyon elegem van :( Itt vagyunk 25 évesen, felelős felnőttek módjára, soha egyszer nem kockáztattunk és most rettegek. Nem tudom hogy fogom túlélni az elkövetkezendő 2 hetet, egyszerűen nagyon nem akarunk terhességet. Sem most, sem 10 év múlva. Mindkettőnknek vannak örökölhető betegségei, nem szeretnénk ezt a jövőben tovább adni senkinek (közös döntés alapján).
Kérlek nyugtassatok meg, hogy van esély arra, hogy hasson akkor is ha peteérés környékén történt a baleset? :( Pontosat csak azért nem tudok mondani, mert 28-32 naposak a ciklusaim, hüvely folyásom meg soha nem is volt így a nyák állagából nem tudom megállapítani a peteérést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!