Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek véd ebben az...

Szerintetek véd ebben az esetben az eseményutáni?

Figyelt kérdés

Párommal gumival szeretkeztünk, ami kiszakadt, viszont utolsó pillanatban támadt egy rossz megérzése ezért utolsó pillanatban kihúzta, viszont nagyon megrémültünk. Sosem történt ilyen, a gumi kiszakadásról azt gondoltuk, hogy az csak akkor történhet meg ha valaki nem megfelelően használja. Szóval kivette, meg is van róla győződve, hogy nem került belém “anyag”, mert mind a kezére ment, viszont nyilván félünk mindketten, hogy nem-e egy csepp akár belém kerülhetett.

Semmi gond azonnal ügyelet, recept írás (10000 huf) gyógyszert bekap (7800 huf) megnyugodtam, hogy 2 órán belül sikerült bevennem és elvileg az első 12 órában sokkal hatékonyabb, mint a 72. órában.

De most nagyon aggódom. Rengeteg idegennyelvű cikket olvastam arról, hogy ha peteérés napján történt a baleset akkor ez sajnos már nem hat. A durva az, hogy magyarul egy ilyen cikket sem találok, de angolul mind azt írja, hogy az esemény utáni gyógyszer hatása abban rejlik, hogy eltolja a peteérést, ha a peteérésed napja már elkezdődött és aznap szexeltek akkor gyakorlatilag már halottnak a csók.

Nagyon nagyon elegem van :( Itt vagyunk 25 évesen, felelős felnőttek módjára, soha egyszer nem kockáztattunk és most rettegek. Nem tudom hogy fogom túlélni az elkövetkezendő 2 hetet, egyszerűen nagyon nem akarunk terhességet. Sem most, sem 10 év múlva. Mindkettőnknek vannak örökölhető betegségei, nem szeretnénk ezt a jövőben tovább adni senkinek (közös döntés alapján).

Kérlek nyugtassatok meg, hogy van esély arra, hogy hasson akkor is ha peteérés környékén történt a baleset? :( Pontosat csak azért nem tudok mondani, mert 28-32 naposak a ciklusaim, hüvely folyásom meg soha nem is volt így a nyák állagából nem tudom megállapítani a peteérést.

2023. jún. 16. 14:20
1 2
 11/13 NTBS ***** válasza:

Igen véd.

Ne aggódj emiatt.

2023. jún. 21. 08:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Ha valakit esetleg még érdekel, megjött időben a menstruációm. 30 napra. Mostanában legtöbbször 29-30 naposak a ciklusaim.
2023. jún. 30. 07:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Szupeeer. :) örülök neki kérdező,én vártam a válaszodat. 😊
2023. jún. 30. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!