Kiskorúként adnak eseményutánit?
Ha egyedül megyek oda kell nagykorú kísérő? (A barátom 17, én 16)
Kb 1 hét van a menzeszemig, elvileg nem lehetek terhes de gyakorlatilag kitudja.
Egyrészt elvileg is LEHETSZ terhes, az csak mese, hogy kizárólag középidöben eshet valaki teherbe.
Másrészt KELL, hogy adjanak, ne hagyjátok lerázni magatokat, ha kell, követeld az orvostól, hogy ha nem ad, írjon egy felelöségvállalási nyilatkozatot, hogy ha terhes lennél, vállalja a költségeket, mert nem teljesítette a kötelességét!
1. Olyan csak a büntetöjogban van, hogy fiatalkorú, minden egyéb esetben (ha nem büntényröl van szó) csak nagykorú (18 év fölött) meg kiskorú (18 év alatt) van.
2. nem tudom, a 3-as miböl gondolja, hogy nem végekeztek, sokkal valószínübb, hogy igen, csak valami probléma lett pl. az óvszerrel.
3. A gumi kiszakadhat megfelelö használat és síkosító mellett is, csak nem túl gyakori.
4. Receptet kötelesek adni, de minél elöbb szedd be, mert a 72. óra közelében már nem feltétlen megbízható a hatása, minél korábban használod, annál biztosabb.
Receptet kaptam, holnap reggel beváltom. Akkor még 24 órában leszek, kösziii!
Igen, védekeztünk, bár síkosító nem volt és kiszakadt, vagy pontosabban felhasadt az óvszer. Csak azt vette észre a barátom, hogy egyre jobban érez engem és nem a gumit. De nem is ment el bennem, de azért beveszem majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!