Kinek milyen tünete volt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kinek milyen tünetei voltak a terhesség korai szakaszában? Minden kis apróság érdekel amiről szívesen beszéltek. Csak kíváncsiság. :)
2023. jún. 13. 20:44
1/7 anonim válasza:
Cici fajdalom vagy inkább bizsergès, elég feltűnő, a tesztet mindig megelőzte.
2/7 anonim válasza:
Ugyanolyanok, mintha meg akarna jönni. Mellfeszulés, néha egy kicsi görcs. Nem is teszteltem, csak 1 hét késés után.
4/7 anonim válasza:
Semmilyen tünetem nem volt mensi elmaradása előtt. Egyiknél sem (4 várandósság)
5/7 anonim válasza:
A kislányomnál olyan volt teljesen mintha megakarna jönni. Mellfeszülés, de olyan szinten érzékeny volt ha hozzaért a pólóm már fájt.
+ a görcsölés..
Amikor teszteltem, csak azért hogy megbizonyosodjak róla (14dpon) hogy nincs baba és abbahagyhatom a progeszteront, aztán meg 2 csíkos lett 😀
6/7 anonim válasza:
Émelygés megállás nélkül, mint kb másnaposan.
És másképp fájt a hasam. Nem az egész alhasam görcsölt, hanem csak a méhem. Ezek a tünetek számomra annyira szokatlanok voltak, hogy 4 nappal nem várt előtt tesztet csináltam és pozi lett. Halvány, de egyértelmű.
7/7 anonim válasza:
Az elején egyáltalán semmilyen tünetem nem volt. Kicsit később néha húzódást éreztem alhasnál, és enyhe mellfeszülést, de ezek sem voltak olyan erősek, később már nem is volt jellemző. Ezen kívül volt 1-2 olyan napom, amikor volt rajtam egy állandó telítettség érzés, mintha mindig bezabáltam volna, ilyenkor nem kívántam különösebben semmit. De pár napnál tovább ez sem tartott, azóta pedig semmilyen tünetem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!