Terhesen tengerbe lehet menni?
Figyelt kérdés
Még egy fél éve foglaltuk le a nyaralásunkat, közben a hónapban kiderült hogy terhes vagyok. Július végén mennénk nyaralni, visszamondani az egészet nem szeretném. Az lenne a kérdés hogy a tengerbe ha bemegyek lehet belőle baj? Vagy inkább nem kellene?2023. jún. 13. 13:01
3/9 anonim válasza:
A tenger pont a legjobb szerintem. Ha félsz, vannak ezek az uszodai tapaszok. Szerintem az egyetlen fontos dolog, hogy fürdés után egyből vegyél száraz fürdőruhát, ne ücsörögj a nedvesben, ennyi. Jó nyaralást!
5/9 anonim válasza:
Persze. Az a legtisztabb!
Ha szeretnél vannak tapaszok amivel beragasztod a "lukat", de nem kell mert az eloviz,nem úgy mint egy to.
6/9 anonim válasza:
Tengerbe lehet menni terhesen. Én is voltam.
7/9 anonim válasza:
Legtisztább! Lehet menni persze, érezd jól magad :)
8/9 anonim válasza:
Lehet menni! :)
Tavaly mi is voltunk, akkor voltam 13 hetes.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2023. jún. 14. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!