Mennyire kell erősnek lennie a tesztnek?
06.08.-án teszteltem egy nagyon halvány pozitívat.
Szombaton is, az már erősebb.
Ma egy ennél is erősebbet.
De nem olyan erős mint a kontoll csík. Az baj?
Beparáztattak ismerősök.
Vasarnap volt a nem várt.
Azt mondták, hogy ugyanolyan erősnek kell lennie mint a kontroll csíknak.
Szerintetek?
Nem az a lényeg, hogy ne halványodjon?
Aggódom. :(
Ma és pénteken megyek HCG-t nézetni.
Nekem meg erősebb volt a tesztcsík mint a kontroll, aztán mégsem lett semmi a dologból.
Láthatod a fenti tapasztalatokból, hogy mennyire lehet következtetni a tesztcsík erősségéből a terhesség életképességére.
Csókoltatom az ismerőseidet. Már amennyiben valóban nem csak a neten összeolvasgatott ostobaságok miatt parázol. Csak mert nekem, de lehet csak nekem, furcsa, hogy még meg sem szárad a pisi a teszten, de valaki már azt tárgyalja az ismerőseivel, hogy milyen erőa vagy halvány rajta a csík.
Kedves utolsó!
Már megszáradt múlthét óta, nyugi.
A saját tapasztalatukat mondták el. Konkrétan két ismerős, akik viszonylag közel állnak hozzám. Nem mellesleg miért ne lehetne tárgyalni? Miért titok? Babonás nem vagyok. Sok ember nem tudja, történetesen 3, az egyik a férjem. De ne már, hogy magyarázkodnom kelljen.
Jaj, ne haragudj. Nálam (mondjuk szerintem sehol a világon) az ismerős nem egyenlő a baráttal/barátnővel, sem pedig a férjemmel. Hajlamos vagyok a szavak értelmének megfelelően értelmezni egy mondatot, ez az én hibám, bocsánat.
"Azt mondták, hogy ugyanolyan erősnek kell lennie, mint a kontroll csíknak." Ezt írtad. Ez sem úgy hangzik, mint egy saját tapasztalat, csupán egy téves információ. Azt továbbra sem értem, miért mutogatják az emberek a képet a tesztjeikről, mert kb csak a parázáshoz segít hozzá, hogy "hozzáértők" jószándékúan megállapítják, hogy nem elég erős a csík. Őszintén mondom, hogy ez nem volt szép az "ismerőseidtől". Megmutatod nekik a pozitív tesztjeidet és ők azt sugallják neked, hogy valami nincs rendben, ne örülj. Ez még rosszabb úgy, hogy közel is állnak hozzád. És akkor én vagyok a szemét. A sértődöttséged ellenére is remélem, hogy minden rendben lesz a terhességeddel, és felesleges aggodalmaktól mentesen fog zajlani. További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!