Mennyire kell erősnek lennie a tesztnek?
06.08.-án teszteltem egy nagyon halvány pozitívat.
Szombaton is, az már erősebb.
Ma egy ennél is erősebbet.
De nem olyan erős mint a kontoll csík. Az baj?
Beparáztattak ismerősök.
Vasarnap volt a nem várt.
Azt mondták, hogy ugyanolyan erősnek kell lennie mint a kontroll csíknak.
Szerintetek?
Nem az a lényeg, hogy ne halványodjon?
Aggódom. :(
Ma és pénteken megyek HCG-t nézetni.
Az én soha meg nem erősödő kontroll csíkomat most tettem le aludni.
A teszteket maximum egymáshoz érdemes hasonlítani, nem alkalmas semmiféle jóslásra. Ha így lenne, akkor nem b.szkódnának vele a laborokban, hanem háromszáz forintos teszteket mártogatnának.
Köszönöm.
Így már sokkal nyugodtabb vagyok.
Az első terhességemnél a tesztcsík erősebb volt a kontrollcsíknál, majd leugrott a tesztről. Eredmény: 40. terhességi héten egészséges baba.
A második terhességemnél a tesztcsík halványabb volt a kontrollcsíknál (de egyértelműen látszott, nem kellett keresni a csíkot). Eredmény: 40. terhességi héten egészséges baba.
Ha erősödik, akkor nagy gond nem lehet. Amúgy is kismillió dolgon múlik, mennyire erős egy tesztcsík: pl. magán a teszten. Van olyan, ahol a csík soha a büdös életben nem lesz erősebb a kontrollcsíknál. Vannak érzékenyebb és kevésbé érzékeny tesztek. Az x-epil tesztem kb. 1 hét után lett hasonlóan erős a kontrollcsíkhoz, addigra másról majdnem leesett csík (igen, nem kéne tesztelgetni, de én nem bírtam megállni. Nekem ez volt a kisebbik rossz, nélküle jobban stresszeltem volna, ez van.). És akkor még attól is függ, mikor volt az ovud. Mert 28 napos pontos ciklus esetén sem evidens, hogy pont középidőben történik. Nekem, mind kiderült, a 12. napon szokott történni, míg másnak a 16. napon. Szóval én HCG-ben két nappal előrébb vagyok a középidőseknél, míg van, aki 2 nap "hátrányban". És akkor arról még szó sem esett, hogy a vizelet mennyire koncentrált.
Szóval ne foglalkozz a hülye ismerősökkel, mert baromságokat beszélnek. És ezt a terhesség későbbi részére is javaslom, mert elképesztő marhaságokat képesek mondani. Ha megnyugtat, menj a vértesztre, az pontos, ott látható a fejlődés üteme. De még az sem lesz jóslás. Szóval szerintem inkább csak dőlj hátra, és várd meg, hogy mehess ultrahangra.
Az ovutesztnél kell minimum olyan erősnek lennie, vagy erősebbnek, hogy pozitívnak számítson. Sima terhességi tesztnél ha két csík van és látszik a tesztcsík, akkor az pozitív. Ennyi, más nem számít.
Sok egészséget nektek! :)
Nekem 3 terhessegem volt.
2gyerekemnél a kesés napján olyan erős volt a csík, mint a kontroll.
3.terhességemnél halvany volt nagyon, alig erősödött. Itt mindenki nyugtatott, hogy a jalvány csik is jó, gratulálnak.
Hát üres maradt a petezsák 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!