Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10 napja késik, 2 negatív...

10 napja késik, 2 negatív teszt. Lehetek így terhes? Vagy mi más lehet az oka?

Figyelt kérdés

10 napja késik a menstruációm. A ciklusaim 31 naposak általában, maximum 2 napot késik, de általában pontos. Tervezünk babát jelenleg is, régóta próbálkozunk. Ma reggel teszteltem, negatív, 2 nappal ezelőtt szintén. Járt már valaki hasonlóan?

A menstruációs tünetek elmaradtak, de mielőtt meg kellett volna jönnie erős peteérésszerű szúrásokat éreztem napokig a jobb oldali petefészkemnél.

2023. jún. 10. 17:24
 1/6 harebell ***** válasza:
100%
10 napos késésnél egyértelműen mutatná a terhességet a teszt. Bármi miatt késhet, vagy ki is maradhat.
2023. jún. 10. 17:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Sosem maradt még ki, vagy késett ennyit, ezért is furcsa.
2023. jún. 10. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha terhes lennél, 1000%hogy már kimutatná.

Nem vagy terhes, egyszerűen kimaradt. Aminek számtalan oka lehet. Nem vagy robot, hogy mindig tökéletes legyen a ciklusod.

2023. jún. 10. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Mivel teszteltél?
2023. jún. 10. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy sosem késett ennyit. Bárkivel előfordulhat. Nekem is mindig pontos volt, mégis volt olyan, hogy több mint egy hetet késett.
2023. jún. 10. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Legutóbb nekem 1 hónapot kimaradt, mert gyulladás volt a vastagbelemnél. Nem gondoltam,hogy köze lehet hozzá,de mégis. Persze közben reménykedtem,csomó pénzt kidobtam tesztekre feleslegesen. Norcolut hozta meg. Azóta most 31.napon jött meg, hála istennek magától.

Nálad mizu azóta,kerdező?

2023. jún. 13. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!