Lehetek-e terhes akkor ha 5.napja késik 28naposak a ciklusaim de már a 33.nal járok és 4.napon teszteltem de negatív a teszt?
Figyelt kérdés
viszont előző hónapban 1hétig beteg voltam annyira, hogy felkelni nem tudtam az ágyból és belső lázam is volt. Esetleg lehet a sok gyógyszer mellékhatása ez az egész?(nem szeretnék gyereket)2023. márc. 12. 09:20
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
9 szavazat
1/4 anonim válasza:
Ha késik és negatív a teszt akkor a gyógyszer miatt késik
3/4 A kérdező kommentje:
általában belső lázam van:)belázasodok reggelre lemegy. Most több napig nem vitték le a gyógyszerek se.
2023. márc. 12. 09:53
4/4 anonim válasza:
A betegség miatt, ha éppen ciklus közepe körül történt, késhet az ovuláció, mert az akkor történik meg, ha minden rendben van a szervezeteddel, így ha beteg vagy, késhet. Mivel a menstruáció ideje attól függ, hogy mikor történt meg az ovuláció, ezért simán lehet, hogy a betegség miatt késik.
Egyébként is pár nap +/ normális néha, nem egy óramű a test.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!