Mi a véleményetek a terhesség előtti vitaminokról?
Hasznos, de ami muszáj is, az a folát/folsav, mert mire megtudod, hogy terhes vagy, szinte már késő.
Nekem addig volt hányingerem, amíg étkezés előtt vettem be. Mióta evés utan szedem, semmi bajom.
Talán a D vitamin, ami erre hatással van..
Férfiaknak B vitamin komplex pluszban:
B1;2;3;5;6;7;12
Cink
Szelén
Folsav
Cvitamin
Evitamin
D3 vitamin
Úgy kb
Nőknek hasonló
Vassal pluszban
Áktalában jódmenteset javasolnak a pajzsmirigyek miatt..
Vitamintól nem fogsz hízni, de az étvágyat a B -k növelhetik ( sajnos tapasztalat nekem)
Viszobt 5 hónap utan elkezdenék vizsgálódni már, ha 30 körül vagyok, ne tartson 5 èvig..
Trimeszternek van vitaminja férfinek is.nőknek többféle..
Nekünk bevállt
Teherbeesés szempontjából nőknél csak a D-vitamin ami erre hatással lehet.
Ha valaki idősebb, akkor még E-vitamin és Q10.
A folsav /folát az a babának kell, miután beágyazódott.
Férfiaknál már más a helyzet, ott sokat tud javítani (de rontani is) az eredményeken a vitamin szedés.
Dm-Ben lehet kapni, meg nem mondom mi a neve, világos kék a doboza és valami olyan van rajta, hogy férfi termékenységért. Azt lehet megpróbálni. Drágább, de komolyabb vitamin a Fer14
A folátot és a B12-őt, ami a folát felszívódásához is kapcsolódik már 4 hónappal előtte el kellene ideális esetben kezdeni, ennyi idő kell ahhoz, hogy elkerülhető legyen egy esetleg nyitott gerinc.
A szelén szedése azoknak javasolt, akiknél felmerülhet akár tünetek alapján alacsony progeszteron-szint (pl. barnázással indul a ciklus, vagy több napos barnázással végződik, vagy elhúzódik a menzesz, vagy rendszertelen a ciklus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!