Nem túl halvány ez a teszt?
Nem tudom pontosan mikor volt ovulációm, de általában 28-20 naposak a ciklusaim. Így péntek-szombaton kellett volna megjönnie. Mivel késik, ezért ebédidőben csináltam egy tesztet, időn belül ki is jött szépen és szerintem látható is, viszont nem túl halvány ez a késéshez képest? :/
Nem létezik spontán peteérés... elcsúszik az ovu, mert nem sikerült repednie a tüszőnek. És valamiért ciklus vége felé mégis megreped. Az lh szint igadozik. Ha megtörténik az ovu, utána már más hormonok dolgoznak. Nem lesz spontán peteérés, mert nem azok a hormonok dolgoznak.
Szimplán később volt ovuja a kérdezőnek. A tesztek alapján jóval később.
Holnap csinálj egy facellet és ha etősödik akkor talán van remény. De x nappal el aradás után nem túl bóztató egy extra halvány facelle.
Valami elindult de hogy mi lesz belőle az majd kiderül.
Nem mindenki ovulál a 14 napon még 28napos ciklusnál sem.én 28 napis ciklussal a 18.napon ovuláltam és a 28.napon már megjött a menzeszem ergo dpo10en A legutolsó ciklusomban 21.ciklusnapon ovuláltam és a 30.ciklusnapon pozitivat teszteltem szintén dpo10en. Dpo 14.en ugyanilyen teszteim voltak mint a kérdezőnek.10 napos luteális szakaszaim voltak.Most vagyok 6 hetes.Szóval nem feltétlen kémiai 4 napos késéssel a halvány teszt.ha megnézed nekem a 14.dpo-n már 4 napos késésést lehet betitulálni mivel 10 naposak a luteális szakaszaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!