Nem túl halvány ez a teszt?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan mikor volt ovulációm, de általában 28-20 naposak a ciklusaim. Így péntek-szombaton kellett volna megjönnie. Mivel késik, ezért ebédidőben csináltam egy tesztet, időn belül ki is jött szépen és szerintem látható is, viszont nem túl halvány ez a késéshez képest? :/
2023. jún. 5. 16:55
12/43 anonim válasza:
Vagy kémiai lesz, vagy csak kb 10 napja volt ovud, és most késett volna a havid,jó pár napot.
13/43 anonim válasza:
Egyértelmüen bunkók vagytok az utolsó 3 kommentelő.
14/43 anonim válasza:
Nem bunkók csak a földön járunk!
15/43 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen volt es most vagyok a 14.hetben:)
16/43 anonim válasza:
12 vagyok ezen mi bunkó amit írtam?
Nekem sajnos volt vagy 6 kémiaim,de mint írtam lehet későbbi ovu
17/43 anonim válasza:
Nem feltétlen lesz kémiai.Hagyd már ezt az ijesztgetést.Neked jól esne?
18/43 A kérdező kommentje:
Nem ijesztegetnek amúgy. Nekem is volt már kémiai de akkor a nemvart napján halvány pozitív lett és 1-2 napra rá meg is jött. Ennyit nem igen késett még, persze ugye nem tudom az ovu pontos napját ez tény.
2023. jún. 5. 20:07
19/43 anonim válasza:
Nekem mindharom gyerekemnél ennyire halvány volta első tesztem pedig a két kisebbnél 10 nap késés után lett pozitív. Teljesen rendszeres és pontos ciklusaim voltak/vannak,szóval szerintem 2 nap múlva erősebb lesz :-)
20/43 anonim válasza:
Nekem ettől pozitívabb volt ez a teszt kémiainál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!