Nem túl halvány ez a teszt?
Nem tudom pontosan mikor volt ovulációm, de általában 28-20 naposak a ciklusaim. Így péntek-szombaton kellett volna megjönnie. Mivel késik, ezért ebédidőben csináltam egy tesztet, időn belül ki is jött szépen és szerintem látható is, viszont nem túl halvány ez a késéshez képest? :/
Azért a nappali és reggeli vizelet koncentrációjában baromi nagy különbség tud lenni, főleg ha valaki jó sokat iszik. Nekem a nappalik egy hétig is halvány vackok voltak, míg a reggeli teljesen szép, erős csíkok.
Illetve késhetett is az ovu, meg amúgy sem evidens, hogy valakinek 28 napos ciklus mellett pont félidőben legyen ovu. Nekem halálpontos 28 napos ciklussal a 12. napon szokott megtörténni. Másnak meg a 16. napon. Nyilván a két esetben nem lesz ugyanolyan erős a pozitív teszt a nemvárt napján.
15os vagyok,ez az en tesztem 3 nappal a nemvart elott delutani pisibol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!