Igaz hogy a második baba könnyebben összejön?
Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 16:35
1/15 anonim válasza:
Nekünk első baba több mint egy év után jött össze, a második pedig első hónapban.
De ez nem törvényszerű, ismerek párt, akiknél fordítva volt.
3/15 anonim válasza:
Nálunk kétszer annyi idő volt a második baba.
4/15 anonim válasza:
Nem tudom hogy mi a nagy átlag, de nekünk a második sokkal több idő volt mire összejött.
5/15 anonim válasza:
Általában ott jön könnyebben, ahol az első nehezen. És fordítva. De mint írtam, csak általában, nem törvényszerű.
7/15 anonim válasza:
Mindket gyerekem masodszorra jott ossze
Volt egy terhessegem ami missed abbal vegzodott,ott mindjart az elso probalkozasnal osszejott,csak sajnos ugye nem maradt meg
8/15 anonim válasza:
Nekünk ez igaz volt, de 1 év sikertelenség után derült ki nálam probléma (IR) az meg azóta kezelve van, így 2. babánál már nem volt teherbeesési probléma.
9/15 anonim válasza:
Nem feltétlen.Barátnőméknek az első összejött egy hónapon belül a második 2 évre jött össze.De ez függ sokmindentől.
10/15 anonim válasza:
Első az első hónapban, 1db szexből fogant.
Aztán a másodikra 4hónapot vártunk, elvetéltem.
Végül a 2.gyerekünk vetélés után az 5.hónapban fogant
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!