Ha már 3napja elmúlt az ovulációm attól még teherbe eshettem ma?
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen a válaszokat előre is:)2010. okt. 11. 17:48
11/14 anonim válasza:
Azért nem ovukor csináljátok, mert nem akarsz rápánikolni? Ebben nem sok logika van, hisz így is azt csinálod, mert együttlét után egyből itt kérdezősködsz, hogy mennyi az esély...
12/14 A kérdező kommentje:
Terhes vagyok:) Legalább is eddig nagyon úgy néz ki ma reggel(tudom korai volt) lett egy halvány pozitívom:))
2010. okt. 15. 14:29
13/14 anonim válasza:
Hát akkor tuti nem aznap lettél az, amikor ezt a kérdést kiírtad, mert az még csak 5 napja volt,és annyi idő alatt tutifix, hogy nincs beágyazódás. Úgy látszik ovukor nem rendesen védekeztetek, vagy rossz a teszt. Bár ezutóbbi ritka, melyik tesztet használtad?
14/14 anonim válasza:
Nem akarsz rápánikolni? Akkor az mi, ha nem rágörcsölés, hogy ovu után 8 nappal már tesztelsz? Mert hogy 5 napja írtad ki a kérdést, és akkor voltál 3 nappal utána...Még ha az ovudtól számoljuk, akkor is túl korán van még, ne éld bele magad, csak ha pár nap múlva is megismétled, és akkor erős pozitív lesz. Úgyhogy addig csak halkan gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!