Ha már 3napja elmúlt az ovulációm attól még teherbe eshettem ma?
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen a válaszokat előre is:)2010. okt. 11. 17:48
1/14 anonim válasza:
Nem! Legkésőbb ovu napján lehet teherbe esni, utána nem. A petesejt 24 órán át termékenyíthető meg maximum.
2/14 A kérdező kommentje:
Magyarul semmi esély?????
Most ez ütött,nem gondoltam volna
2010. okt. 11. 17:57
4/14 anonim válasza:
Nem, semmi esély. Ha biztos vagy benne, hogy akkor volt. Ovu előtt 2-3 nappal, és ovu napján érdemes még együtt lenni a babáért. Mert a hímivarsejtek 2-3 (vagy akár több is, de ennyi az átlag) elélnek a női nemi szervekben, de a petesejt csak 1 napig életképes.
5/14 anonim válasza:
BAbatervezők otthonán azért nagyon sok olyan példagörbe van feltéve, hogy ovu után 3-4 nappal esett teherbe. Nagyon ritka, de szerintem elvileg nem kizárható.
6/14 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a biztatást.Azért merek reménykedni mert a lányunk mikor fogant menszesz előtt voltam 2-3 nappal!!!! Ovulációm pedig akkor már bőven elmúlt.Az az egyetlen alkalom volt amit próbálkozásra szántunk-más okok miatt.És lám 5éves:) kistesó project meg épp most indult:))
2010. okt. 12. 06:26
7/14 anonim válasza:
Én is olvastam már több helyen, hogy pé előtt és után is jó még a 2-3 nap! Szóval nem lehet kizárni,hogy sikerült!
De ha még csak most kezditek, akkor felesleges elkeseredni, max. a jövőhónapban összejön! Nektek legalább már van egy gyermek. Mi most szeretnénk az elsőt!
8/14 anonim válasza:
Nem lehet, hogy akkor késői ovud volt? Az nagyon ritka, hogy több pete érjen meg. Általános esetben egy ciklus alatt, egy nap lehet csak teherbe esni, és az az ovuláció napja, mert akkor szabadul ki a petesejt, ami 1 napig megtermékenyíthető. Előtte 2-3 nappal már lehet próbálkozni, mert a hímivarsejtek addig megélnek a női nemi szervekben, de ovu után már már 1 nppal is nagyon kicsi az esély, nemhogy többel... Úgyhogy akkor vagy volt még egy peteérésed kivételesen, vagy pedig elhúzodott az ovulációd. De ezek ritka dolgok, nem érdemes alapozni rá. Max kellemes meglepetés ér. :) De nem értem mért így próbálkoztok? Mért nem ovukor?
10/14 A kérdező kommentje:
Nem akarok rápánikolni,most így jött össze így kezdtük el.Ha most nem majd akkor jövő hónapban:)
2010. okt. 12. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!