Babyboom terhességi teszt milyen ?Szokott szellem,szaradasi csikos lenni ?
Terhesség esetén bármelyik teszt megbízható, amennyiben nem jelentkezik mensi.
Mensi előtt pedig egyik sem 100% hiszen lehet egy nap késéssel pozitív teszt ellenére megjön.
Ha mensi előtt akarsz tesztelni. Vegyél egy predictor earlyt vagy egy facellet és 2 nappal mensi előtt már legalább egy halvány, de egyértelmű csíkot kell mutasson.
A megbízható tesztek, főleg a 10-es érzékenységűek, mindig produkálnak száradási csíkot, látszik a reagens is. Viszont, terhesség esetén egyértelműen színük is van.
Én pl a predit megbízhatónak találom, pedig szó szerint mindig kijön rajta a halvány szürke csík. Legalább tudom, hogy nincs színe, nincs baba :)
Akkor inkább a 10es erősségű teszteken jönnek ki?
Nincs képem
Amúgy tegnap ,ma lenne a menzesz a előzőhöz képest mert ugye nem rendszeres
A 10-es teszteken mindig. A 25-ös teszteken meg gyakori száradás után. Pl nekem a Gabriel időn túl erősödő pozi vol, de mindig csak időn túl. Természetesen nem is voltam terhes.
Annyi biztos, a pozi tesztnek mindig van színe még képernyőn keresztül is. Akkor is, ha nagyon halvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!