Szerintetek ez száradási csík?
9 napja késik a mensim l. A párommal tényleg védekezünk jelenleg nem akarunk gyereket. Még decembere volt hogy 6 nap késés után jött meg de utána a többi hónapba pontos volt a mensim. Szombaton vettem egy tesztet. Az igazat megvallva talán még a 3 percet sem vártam meg mert az első gyerekemnél egyből pozitív lett a teszt. Viszont most nem tudom eldönteni. Szerintetek ez száradási csík.
Én nem szedhedhetek fogamzásgátlók így a hormon mentes fogamzásgátlók maradnak ami eddig amúgy bevált de nem 100% egyik sem. Gumival is védekezünk de volt egy alkalom amikor azt nem használtuk csak a
spirál (rézgyöngy) véd ha véd ugye bár ..
Én is látok ott egy nagyon halvány valamit.
Reggeli első vizeletből volt?
Csinálnék másik tesztet is, mert valószínű pozitív, de lehet későn fogant a baba.
Ez egy predictor és negatív.
A predictoron a legkorábbi és leghalványabb csík is színes még fotózva is. A tieden pedig szürke.
Ha megnyugtatna csinálj 2 nap múlva még egyet.
Nincs teljes képed? Predictor néha "megvicceli" az embert, ha nem nézi meg tájékoztatót.
Őt is
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Szerintem ez nem terhesség, csak elindult valami, az szinte biztos.
Ilyenkor le kellene ugrania..
Hozzàteszem, hogy engem sosem csapott be, de nagggyon kevés hcg-re is reagàl.
Ez a teszt 2-3 nappal az esedèkes mensi előtt kèszült.
Ikrek lesznek:
9es vagyok. Ez az enyém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!