Pco-m van, az 5. clostys hónapot taposom...ma volt a 12. napi uh. Jót jelent az alábbi? Reménykedhetek még?

en ugy tudom, clostit csak 3 honapig lehet szedni.
utana szunetet kell tartani.
a szunetre javaslom, hogy keress egy jo endokrinologust, aki merkformin kuraval rendbehozza a hormonjaid, és akkor nagyobb eselyjel johet a baba.

Ez bizony jót jelent szép a tüsződ.Próbálkozzatok:) Amúgy nekem is többször kellett szednem a clostyt mint 3 hónap, ráadásul nekem a petevezetékem egyike zárt volt mégis sikerült :)))
13 heteske
Köszi a válaszokat!
Tegnap este minden tőlem telhetőt megtettem...nincs mit tenni, várok a csodára.
Én is úgy tudtam, hogy a clostyt csak 3 hónapig lehet szedni, de gondoltam nem vagyok okosabb az orvosnál, így szedtem tovább. Most viszont mondta, hogy pihentetni kell 1 hónapig, mert túlstimulált...(nem csoda, hiszen már 3x1 volt az adagom)
Na mindegy...reménykedem. Ha megjön (sajnos), lehet, h felkeresek egy endokrinológust, elég sokan írtátok, h segített.
Milyen gyógyszert ír fel egy endokrinológus? Mi a neve? Mellékhatások?

A Méhnyálkahártya nagyon jó, azt mondta a doki...
Reménykedem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!