Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség, gomba? Mit tegyek?

Terhesség, gomba? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hónap elején voltam nőgyógyásznál és kiderült, hogy február óta Candidám van. Kaptam gyógyszer én is és a párom is és én még kaptam 6 kúpot. Közben együtt voltam a párommal, de nem védekeztünk és mint kiderült utólag, középidőben voltunk együtt. Még nem 100%, hogy van baba, de félek... Azt írja a tájékoztató, hogy kismamák ne használják, így nem akarom a kúpot elhasználni, míg ki nem derül, hogy lesz-e baba. De mi van akkor, hogy terhes lett és candidám van? Kitudják kezelni terhesség alatt vagy...?
2010. okt. 11. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:

a terhesség első két hetében még nincs kapcsolatod a babával.

ha tesztelsz és + lesz akkor kérj egy másik gyógyszert a dokitól.

2010. okt. 11. 17:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! De ugye akkor nem lesz attól baja a babának? vagy gondolom a doki tudja, hogy mit szabad ilyenkor felírni...
2010. okt. 11. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:
mondjuk előbb bizonyosodj meg a terhességről addig kár agyalni. Ha pozitív a teszt akkor orvos. Nem kell agyonbonyolítani.
2010. okt. 11. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:

a Gynozol hüvelykúpot terheseknek is szokták adni. Cseréld ki a patikában valami olyanra, amit terhesség alatt is szedhetsz...

A tablettákat meg felejtsd el!

2010. okt. 12. 07:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Én gino-Pevaryl-t kaptam 150mg-osta. Az is jó?
2010. okt. 12. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!