Igy lehetek terhes?
Szerintem az értelmi kepességeiddel van komoly probléma, ha képtelen vagy felfogni a betegtájékoztatóban leírtakat és a fogamzásgátló hatásmechanizmusát.
Az "előző maradék levél" eredetére meg már rá sem mernék kérdezni, mert a te hülyeségedtől az én hajam hullana ki...
5: és honnan tudod hasmenés/hányás esetén hogy mennyi szívódik fel belőle? Hiába veszel be még egyet olyankor.
Butuska vagy.
"csak azert tartottam fenn, ha mondjuk hasmenes vagy hanyas miatt gyengul a hatasa, be tudjak venni megegyet."
...vagy még kettőt, ha belédélveznek?😅
Ne haragudj, de tájékozódj, mielőtt szexelsz. Ilyen tinik számára készült oldalakon nagyon fapadosan, egyszerű tőmondatokban leírják a szaporodás menetét meg a fogamzásgátló működését. Kérd meg anyukádat, hogy olvassa fel neked, és beszéljétek át azt, amit nem értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!