Missed ab után újabb terhesség pcos mellett?
Sziasztok.
Igyekszem röviden fogalmazni, de előre is elnézést, ha hosszabbra sikerül.
Két éve próbálkoztunk már a babával.
Március elején elmentünk meddőségi intézetbe, hogy elkezdjük amiket ilyenkor szükséges.
Meg is beszéltük, hogy májusban lesz az első beültetés, átjárhatósági vizsgálaton kívül minden készen volt.
Ekkor jött március végén a meglepetés, pozitív teszt.
Öröm, aggódás, minden ami ilyenkor van.
Mindent rendben találtak a babával két UHn is.
Majd 10+0 elkezdtem pecsételni, sürgősségin jött a fekete leves, 8+2 megállt a baba a fejlődésben, progeszteron kúpot abba kellett hagynom.
Rá 3 napra itthon távozott a petezsák a babával együtt.
Ezt igazolták is a következő napon, viszont maradt benn szövet így kaptam ergam cseppet.
Egy hétig szedtem, de így sem ürül ki, így a vetélés után egy héttel műtét 05.15 reggel.
Orvos azt mondta, ha a 6 hetes kontrollon minden rendben lesz, lehet újra próbálkozni.
Na a kérdésem:
Pcos van csak, IR nincs és más gondot sem találtak nálam a kivizsgálások során.
Aki ebben a cipőben van, hogy volt vetélés és ilyen hosszú ideig vártak az első terhességre, nektek vetélés után mennyi idő volt míg a baba összejött ismét?
Megint hónapokig vártatok vagy hamarabb jött esetleg?
Férjemmel azt beszéltük meg, idén maradunk itthon, természetre bízzuk, ha nem jön össze jövőre ismét visszamegyünk a meddőségibe
De jó 🥰 az ilyen esetek adnak erőt.
Örülök nektek 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!