Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után újabb terhesség...

Missed ab után újabb terhesség pcos mellett?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Igyekszem röviden fogalmazni, de előre is elnézést, ha hosszabbra sikerül.

Két éve próbálkoztunk már a babával.

Március elején elmentünk meddőségi intézetbe, hogy elkezdjük amiket ilyenkor szükséges.

Meg is beszéltük, hogy májusban lesz az első beültetés, átjárhatósági vizsgálaton kívül minden készen volt.

Ekkor jött március végén a meglepetés, pozitív teszt.

Öröm, aggódás, minden ami ilyenkor van.

Mindent rendben találtak a babával két UHn is.

Majd 10+0 elkezdtem pecsételni, sürgősségin jött a fekete leves, 8+2 megállt a baba a fejlődésben, progeszteron kúpot abba kellett hagynom.

Rá 3 napra itthon távozott a petezsák a babával együtt.

Ezt igazolták is a következő napon, viszont maradt benn szövet így kaptam ergam cseppet.

Egy hétig szedtem, de így sem ürül ki, így a vetélés után egy héttel műtét 05.15 reggel.

Orvos azt mondta, ha a 6 hetes kontrollon minden rendben lesz, lehet újra próbálkozni.

Na a kérdésem:

Pcos van csak, IR nincs és más gondot sem találtak nálam a kivizsgálások során.

Aki ebben a cipőben van, hogy volt vetélés és ilyen hosszú ideig vártak az első terhességre, nektek vetélés után mennyi idő volt míg a baba összejött ismét?

Megint hónapokig vártatok vagy hamarabb jött esetleg?

Férjemmel azt beszéltük meg, idén maradunk itthon, természetre bízzuk, ha nem jön össze jövőre ismét visszamegyünk a meddőségibe

2023. máj. 25. 09:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen, most lesz 8 hónapos 🙂. Teljesen problémamentes terhesség volt, kiírt napon született.
2023. máj. 26. 15:04
 12/19 A kérdező kommentje:

De jó 🥰 az ilyen esetek adnak erőt.

Örülök nektek 🥰

2023. máj. 26. 16:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Sikerült? ❤️
2023. aug. 18. 00:19
 14/19 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm az érdeklődést 🥰 még nem. Elkezdtem újra a tea+ inofolic kombot, amit ittam év elején is esélyt adva most is neki, reméljük mihamarabb meghozza a hatását 😊
2023. aug. 18. 06:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Szorítok! ❤️
2023. aug. 18. 09:30
 16/19 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező?
2023. okt. 17. 21:25
 17/19 A kérdező kommentje:
Jól koszi 😁 vagyis hányok becsületesen, 8+3nál járok
2023. okt. 18. 12:14
 18/19 anonim válasza:
De jó, gratulálok, drukkolok nagyon!!! :)
2023. okt. 18. 18:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Koszonjuk 🥰
2023. okt. 18. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!