Szerintetek ez halvány pozitív vagy csak beképzelem már?
Sziasztok, légyszi nézzetek rá erre a tesztre, hogy ti mit láttok, pár hónapja már szeretnénk hogy össze jöjjön és reggel szinte kiugrottam a bőrömből, de azért nem akarom elbizni magamat.
A körmeimet légyszi ne nézzétek, nemrég volt műkörmöm szóval nincsenek a legjobb állapotban :D
Köszi előre is hogy megnézitek :)
Ez pozi
Csak a saját megnyugtatásra csinálj masik tesztet, amúgy felesleges
Dokihoz 2-3 het múlva menj
Ez a ma reggeli, szerintetek csináljak még egyet egy hét múlva és csak utána szerezzek időpontot dokinál, ha erősebb lesz a csík?
Talán picivel erősebb most a csík de nem sokkal... Sajnos pont olyan tesztet nem kaptam mint a múltkor, ez mondjuk drágább amit most vettem, szóval jobbnak is kéne lennie
Nem tudom hányas, annyit tudok hogy még csináltam ilyet pár hónappal ezelőtt és akkor semmi nem jelent meg rajta, viszont érzékeny teszt, már mensi előtt 6 nappal kimutatja azt írja, csak ugye nem 99%ban akkor még.
Sajnos elég érdekes a mensim, de elvileg már meg kellett volna jönnie vagy 5 napja, vagy pedig tegnap, kéthavonta változik így a ciklusom, de nem szoktak lenni fura érzéseim, mint most, most kicsit másként érzem magamat , vannak PMS tünetek, de mintha még sem olyanok lennének mint eddig.
Amúgy mindenkinek köszönöm szépen az eddig válaszokat ♥️
Első terhesség és még nem akarom senki tanácsát kikérni itthon hogy aztán ne legyen véletlenül se csalódás a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!