Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez halvány pozitív, vagy...

Ez halvány pozitív, vagy beképzelem?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jan. 10. 16:33
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
2023. jan. 10. 16:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Így most csináltam tesztet, nem reggel, már 3-napja késik, és rosszul is vagyok, de azt gondolom/tam az időváltozás miatt.
2023. jan. 10. 16:35
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
3 napos késésnél szerintem erősebb lenne már, ez így eddig negatív. Csinálj azért holnap reggel egy újat. Szurkolok.
2023. jan. 10. 16:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Háát, 3 napos késéshez viszonyítva nagyon halvány.. Ha csak nem később volt ovulációd, vagy nem ittál rengeteget, és pisiltél a teszt előtt is nem sokkal.
2023. jan. 10. 16:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen erzekeny a teszt? 3 napos kesesnelnel mar erosebb a csik. Csinalj meg egy tesztet
2023. jan. 10. 16:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Azért bevallom, nem reggel csináltam, és nem első pisiből, illetve azelőtt már rengeteget voltam wc-n. Hirtelen ötlettöl vezérelve csináltam tesztet, mert így ilyen formában nem szokott fájni a fejem, és nincsenek menstruációs tüneteim se. De megcsinálom reggel, nem sokára elbaktatok a dm-be veszek egy predictort. Amúgy nem tudom milyen teszt ez, ravan írva hogy korai terhesség megállapítására, de nem nagy márka mert 2500 Ft volt kettő db, az elsőt már elhasználtam az első nap késés után, akkor is látszott valami nagyon halványan de az még ennyire se, arról is teszek fel képet. Ahhoz hasonlítva ez egyértelműen pozitív teszt, amit ti láttok, viszont én nem merem ebbe beleélni magam. Volt már velem olyan is, hogy csíkot halucináltam, azért tettem fel a kérdést.
2023. jan. 10. 16:47
 7/12 A kérdező kommentje:

[link]

Tehát ez volt az első teszt, amin csak ha HA nagyon nézed látszik valami. Élőben jobban látszott, de egyértelműen látszik hogy a második teszt erősebb. Ezt ki is dobtam.

2023. jan. 10. 16:51
 8/12 anonim ***** válasza:
40%
Nekem is halvány volt az elején és baba lett belőle..csinálj másokat,én nem figyeltem soha hogy reggel csináljam..már bármelyik napszakban lehet és sztem.nem.befolyásolja hogy milyen drága .én 2db osat vettrm kb 600ft ért
2023. jan. 10. 17:18
 9/12 anonim ***** válasza:
94%
Látom azt, amire gondolsz, de ebből bármi lehet. Érdemes lenne 2 naponta tesztelned.
2023. jan. 10. 17:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem első pisiből szerintem biztató, de csinàlj reggeliből akàr ma
2023. jan. 11. 06:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!