Szerintetek hova menjek?
Figyelt kérdés
2 szakmám van. Gyógyszertári asszisztens és gyógyped asszisztens. Szeretnék teherbe esni még idén. Szerintetek hol lenne jobb:patikában vagy oviban/suliban dolgozni? Az első 2 trimesztert végig szeretném dolgozni. 23 éves vagyok, 2020 szeptembere óta dolgozom viszont most váltok munkahelyet (Szoc otthonban sokat kell emelni, nem esek teherbe igy sajnos).2023. máj. 21. 15:01
1/8 anonim válasza:
Őszintén, amelyik jobban fizet. Ha szereted mindkettőt, akkor főleg.
Az viszont tévhit, hogy azért nem esel teherbe, mert sokat kell emelgetned. Hivatásos női súlyemelők is teherbe esnek, semmi köze nincs hozzá.
2/8 A kérdező kommentje:
Elég nyomasztó volt a régi helyem. Akkor lehet a stressz...
2023. máj. 21. 15:50
3/8 anonim válasza:
Én a patikát javaslom, akármilyen is ott a munka, egészen biztosan kevésbé stresszes, mint gyógypedagógusként gyerekekkel dolgozni. De arra azért ne számíts, hogy idén biztos teherbe esel, mert szinte biztos, hogy nem azért nem esel teherbe, mert sokat kell emelned. A stressz már lehet ok, de ha rendszeres szexuális élet mellett 1 évig nem estél teherbe, akkor érdemes orvoshoz fordulni. Első körben - ha még nem tetted meg - vegyél ovulációt jelző tesztet, kövesd a ciklusod stb. és a peteérés környékére koncentráljatok.
4/8 A kérdező kommentje:
Tesztelgetek, követem a ciklusom. Viszont párom csak heti 1x tud szeretkezni velem.
2023. máj. 21. 17:31
5/8 anonim válasza:
Hát akkor ne munkahelyet, hanem párt válts... Bocsánat, ez nem volt túl ízléses... Lehet akármilyen nyugis munkahelyed, a heti 1x szex nagyon megnehezíti a teherbeesés esélyét. Miért tudtok csak heti 1x szexelni?
6/8 A kérdező kommentje:
Mert lassan 40 lesz és fáradt. Gondolkodom ezen is sajnos....
2023. máj. 21. 20:22
7/8 anonim válasza:
Hát azért a negyven még közel nem vénkorú, az én apukám 50+osan olyan aktív, hogy én is megirigylem. Itt valami más lehet… Leültetek már erről beszélgetni? Mi miatt lehet hogy csak hetente egyszer vagytok együtt? Közösek-e a céljaitok? Úgy érzem sokkal több a probléma annál, minthogy nem esel teherbe. Akár egy szexuálpszichológust is bevonhattok.
8/8 A kérdező kommentje:
Napi 10 órákat dolgozik. Covid óta jobban fárad.
2023. máj. 21. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!