Jelentett ez babát valakinél??
Figyelt kérdés
Sziasztok csajok ,létszi segítsetek….
Hosszúúú ciklusaim vannak a dokim “tudja” ,de napra pontosan jön meg December óta. Ovumat nézem eddig nem volt Peteérésem,vagyis a teszt nem mutatta ki de nyákom volt (tudom hogy ez igy magaba nemjelent ovut)…. Ebben a hónapban is néztem ,amikor néztem nem volt,viszont 15-29ig nem néztem és úgy gondolom akkor volt!! 17.-én kellett volna megjönnie de még azóta se semmi …Teszteltem 25ml Xepillel de negativ … Görcsölgetek,hol átlátszó nyálkás a wc papír ,hogy fehér krémes…Szerintetek még van esélyem,vagy megfog jönni?
2023. máj. 21. 09:31
11/11 anonim válasza:
Igen, száradási. De, őszintén, ha 17ére nem vártad, akkor már le kellene ugrania a két csíknak!
De azóta se jött meg?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!